SON DAKİKA
reklam
reklam

Erciş Fatihiyle il olacak!

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2024, Cuma - 10:33   Okunma Sayısı: 9609
31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde AK Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’yi desteklemek amacıyla Van’a gelen AK Parti Fatih İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan, Çiftçi ile birlikte ilçede seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Erciş adayı Fatih Çiftçi’nin, Ticaret Bakanı Yardımcılığı ve milletvekilliği başta olmak üzere çeşitli görevlerde sorumluluk üstlendiğine işaret eden Özcan, ilçe halkının Fatih Çiftçi’ye büyük bir destek verdiğini söyledi.

“Ercişlinin Fatih Çiftçi'ye bakışı Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan’a bakışı gibi. Aykırı görüşlüler bile Erçiş'in geleceğinin Fatih Çiftci ile mümkün olduğuna hemfikir. Ercişli Fatih Çiftçi eşittir hizmet diyor ve gerekli hizmet için ideolojilere kenara bıraktıklarını söylüyor” diyen Özcan, AK Partinin ve Çiftçi’nin Erciş’ten zaferle ayrılacağına inandığını söyledi.

Fatih Çiftçi’ye destek amacıyla İstanbul’dan geldiğini belirten Özcan, AK Parti olarak İstanbul il ve ilçelerinde yoğun faaliyetler yürüttüklerini, benzer bir çabayı Van’da da görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Özcan, “AK Parti olarak bizler Türkiye’nin 81 ilinde ayrım gözetmeksizin siyaset yapan ve halkımızla birlikte yürüyen bir partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her seçimde meşaleyi daha da ileri taşımak için çalışıyoruz. İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Kurum, Fatih ilçemiz de ise belediye başkanımız Ergün Turan Bey’in başarısı için tüm teşkilat olarak çalışıyoruz. Diğer ilçelerimizde de belediye başkan adaylarımız ve teşkilatlarımız durmaksızın sahadalar. Bugün Van’da ve Erciş’te de benzer bir kazanma motivasyonunu görmekten ziyadesiyle memnun oldum. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımızın liderliğinde halkımızın teveccühüne mahzar olacağız.” dedi.

Fatih Çiftçi’nin hem Van hem de bölge halkı için önemli bir değer olduğuna dikkati çeken Özcan, “Ercişlilerin Fatih Beye verdikleri destek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Erciş ilçemizde Fatih Bey ve ekibinin yürüttüğü seçim faaliyetlerini yakından görme ve destekleme imkanımız oldu. İlçemizin sokaklarından aldığım hava 31 Mart seçimlerinde Erciş Fatih Çiftci diyor, AK Parti diyor, hizmet diyor ve sadece Erciş diyor.” ifadelerini kullandı.

Erciş’in il olması ile ilgili gündeme de işaret eden Özcan, “Görünen o ki, Erciş Fatihiyle il olacak, 31 Mart sadece Erciş zaferi değil aynı zamanda il olmasının ayak sesleri olacak” dedi.

Kaynak: BASIN İLAN BÜLTENİ
Editör: BASIN İLAN BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam