SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaymakam Çakıroğlu, Sancaktepe’de yapımı tamamlanan okullarda inceleme yaptı

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2021, Perşembe - 16:39   Okunma Sayısı: 229485
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe’de yapımı tamamlanan okullarda inceleme yaptı

 

 

Sancaktepe ilçesinde göreve başladığı ilk günden beri eğitime büyük önem veren ve okul yatırımlarını yakından takip eden Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, yapımı tamamlanan 75. Yıl Devlet Malzeme Ofisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sarıgazi Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

 

19 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyaretlerde yapımı tamamlanan iki okulda da incelemelerde bulunan ve okulların son durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’na; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Yatırımlardan sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Şener, Milli Eğitim Şube Müdürü Kamil Alagöz ve Okul Müdürleri eşlik etti.

 

Ziyaretler sırasında okulların son durumları hakkında ilgililerden bilgiler alan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, tespit ettiği eksikliklerin bir an önce giderilmesi için yetkililere talimatlar vererek, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Kaymakam Adnan Çakıroğlu, iki okulun da yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, ziyaretini sonlandırdı.

 

Sancaktepe ilçesinde eğitime açılan okullar hakkında bilgi veren Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş “ Toplam 7 okul binamızı eğitim öğretime açtık” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş “ şunları söyledi ; “ Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, bölgemizdeki nüfus artışına paralel İlçemizdeki okul binası ihtiyacına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Kaymakamımız Sayın Adnan Çakıroğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü’nün destekleriyle ,2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, Sancaktepe Teknoloji İmam Hatip Lisesi, Sancaktepe Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, Sarıgazi Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi İmam Hatip Ortaokulu, Halime Hatun İlkokulu ve 75. Yıl DMO Meslek Lisesi olmak üzere, toplam 7 okul binamızı eğitim öğretime açtık. Eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TEVFİK ERK VE UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam