SON DAKİKA
reklam
reklam

İçerde ne dışarda ne fark ne?

Köşe Yazarı: Nihat HATİPOĞLU   Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2018, Pazar - 16:36   Okunma Sayısı:

Hani kaç haftadır övdüğümüz üzerine metiyeler düzüp köşelere taşıdığımız Galatasaray, ne oldu da deplasmanda son zamanlardaki belalısı Akhisar’dan 3 gol yiyip evine döndü.
Daha birkaç önce şampiyonlar liginde Rusya ligi şampiyon takımı Lokomotif Moskova’ı evinde ezici ve üstün bir oyunla yine aynı skorla geçen takım ne oldu da deplasmanda yenildi. Sebebi çok basit karşısında oynayan takımı hor görme, hafife alma ben nasıl olsa bu maçı alırım kafası. Ama kazın ayağı hiçte öyle değil sahada basılmadık yer bırakmayan Akhisar’lı futbolcular adeta Galatasaray’a top göstermediler. Galatasaray’da bir o kadar laçka ve kendini bilmez bir oyun sergiledi ki inanılır gibi değil. Hele maçta kazanılan penaltıyı ben kullarım yok sen değil ben diye top alma yarışına girildiğinde çoktan gol olmayacağı belli olmuştu. Rodrigues penaltı atışı için topun başına geçtiğinde nereye atacağı o kadar belliydi ki kaleci sadece topa odaklandı ve topun şiddetine dikkat etti çünkü çoktan Rodrigues’in topu nereye atacağını belli etmişti. İşte bu durum takımın kendine aşırı güveni ve iş tamamdır diye bakmasından kaynaklanıyor.
İmparator Fatih Terim bu konuda ne yapacağıı biliyor zaten biz Galatasaraylıların da tek umudu o. Yoksa bu şekilde umursamaz ve hırs yüklü olmayan bir takımı ne biz tarafatarlar ne de İmparator istiyor. Yenil ama başın dik olsun duruşu Terim’in olmazsa olmazlarındandır. Hocamıza güveniyoruz ve her zaman arkasındayız. Futbolcular da kendilerine biraz çeki düzen vermeli yoksa.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam