SON DAKİKA
reklam
reklam

KADININ ERKEĞİN YANINDAKİ ÖNEMİ

Köşe Yazarı: SERAP OKÇU   Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2022, Pazar - 10:59   Okunma Sayısı:

Toplum arasında bir kadının önemi değişik yorumlarla anlatılsada hiç bir kadın küçümsenemez bir kadın hem annedir hem eştir hem çalışandır hemde emekçidir.
Hiç bir kadın bir erkeğin ayak parmağının arasındaki kir değildir ayak parmağının arasındaki kiri su temizler nedense erkekler kadını bir obje gibi görüp her hakkı kendilerinde bulabiliyorlar fakat bilmiyorlarmı onları dünyaya getiren büyüten yine bir kadın o halde kadına vurmak kadına küfretmek niye anneleri bir kadın değilmi.
Bir kadın erkeğin yüreğinde yer almalıdır hemde en derininde eğer yer alamıyorsa hiç bir zaman icin bir erkek kadına bir pislikmiş muamelesi yapamaz buna hiç bir hakkıda yoktur  kadının önemi bellidir bir kadın erkeğin ayak parmağınin arasindaki kirden değil omurga kemiğinden yaratılmıştır erkeğin ayak parmağının arasındaki kir bu kadar önemli olsaydı eğer o kirden yaratılırdı.
Hiç bir erkeğe  bir kadına hakaret küfür etme hakkı verilmemiştir kadınlar dünyaya hakaret eziyet görmek için değil baş tacı edilmek için gelmiştir.
Hiç bir kadın  aldatılmaya layık değildir
Cennet bile annelerin ayağının altındadır dendiğine göre demekki sözün bittiği yerdeyiz

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam