SON DAKİKA
reklam
reklam

Gidebilecek bir yerimiz varmıydı?

Köşe Yazarı: Tolga TÜRKMEN   Eklenme Tarihi: 5 Şubat 2021, Cuma - 10:30   Okunma Sayısı:

Yoksa önce kendimizlemi doğru yolu bulmalıydık.

Hemen hemen hepimiz, bir şeyleri anlamak ve bir şeyleri çözümlemek için en çok kendimiz ile savaşıyoruz içimizde, bazen çıkmazdayız, bazen o yola bile çıkamadan düşeriz. İnsanlar hep mutlu olabilecek, mutlu edebilecek ve daima yanında kalacak birisini arar, bu aslında ince detay bakın.. Birilerini değil bir'i sadece... Hiçbirimiz yanımızdaki insanları üzmek istemiyiz değil mi? ama hangisi için çabalıyoruz bunu düşünüyor muyuz? Hayır tabiki düşünmüyoruz..

Gel git, ya da var git ile yoluma devam ediyoruz. Yani anlayacağınız yolun başında, yolun sonunu görüyoruz, hayatımıza aldıklarımıza hayatımızı adıyoruz. Adını o'na veriyoruz..

Ve tepeden tırnağa o oluyoruz, o olmak istiyoruz, O'nda kalmak istiyoruz. Ve sonunda gözyaşlarınızın yasını tutarken bir gece vakti, düşünüyorsunuz...

Ben mi yanlışım, yoksa karşıma çıkan insanlar mı diye?

Bir insan her tercihinde, her kararında ağlıyorsa suçu artık başkasında ya da karşısındaki insanda aramayı çoktan bırakmış oluyor. Ee haliyle çokta suçlu damgasını vurmayı sevmiyoruz.

Sonrasından bahsedeyim mi sizlere?

Kimseyi sevemiyorsunuz,

Kimseye güvenmiyorsunuz,

Kimseyi istemiyorsunuz,

Nicesini sıralayabiliriz burada.

Sen aslında o kadar masum seven bir insansın ki, o kadar çok inanmaya aç, muhtaç bir insansın ki, güveniyorsun ve bütün olumsuzlarından kaçıp olumlu adım atmak istiyorsun. Ve her fırsatta ağlatıyorlar seni. Birini sevmeyi düşünmüyorsun belki şuan iyi yapıyorsun demiyorum.

 

Tercihleriyle sınanan, gözyaşları ile mükafatlandırılan insanlar.

Aşk'a aç yara'ya doymuş kalp taşır.

 

 

 

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam