SON DAKİKA
reklam
reklam

MERHABA

Köşe Yazarı: ŞENOL CİĞERLİ   Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2022, Çarşamba - 23:03   Okunma Sayısı:

Sevgili okuyucular, adım Şükrü, soyadım Tekin. Bundan böyle gazetemizde sizlere buluşuyor olmanın heyecanı içindeyim. Yeşilçam’da uzun yıllar boyunca ödüllü görüntü yönetmeni olarak görev aldım, halen de görev almayı sürdürüyorum. Çok değerli sanatçılarla çalışma imkanı buldum. Yaşayan çok değerli sanatçılarıma sağılık ve sıhhat dileklerimi iletiyor, aramızda olmayan sanatçılarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Beni gazetemize kazandıran değerli arkadaşım gazeteci Sinan Erdoğdu’ya da çok teşekkür ediyorum. Gazetemizdeki tüm emekçi arkadaşlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Köşemde Yeşilçam’dan anılarla, güncel haberlere de yer vereceğim. Yeşilçam’da bir yaprak dökümü yaşadık. Yakın zamanda Muharrem Erdemir ağabey, Fatma Girik ablam, İrfan Atasoy ağabeyin ardından Sönmez Yıkılmaz ağabeyi de kaybettik.

Sönmez ağabeyi Teşvikiye Camii’nde son yolculuğuna uğurladık. Son döneminde sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. En yakın dostu ,kıymetli arkadaşım Ali Güney’in üzüntüsü çok büyüktü. Sanatçı dostlarımla beraber Türk Eğitim Vakfı’na çelenk gönderdik. Cenazede sanatçı dostları, Cüneyt Arkın ağabeyimin kıymetli eşi Betül Hanım ve oğlu Kaan’ın yanı sıra ailesi ve komsuları da gelmişlerdi. Buradaki cenazenin ardından Rize’de aile kabristanında toprağa verildi. Sönmez Yıkılmaz ağabey tam bir Yeşilçam neferiydi. Son nefesine kadar hizmet etti.

Sanatçı dostlarına elinden geldiğince sahip çıkıyor ve destekliyordu. Sinemada yan rollerden, başrole ve yapımcılığa kadar görev almadığı pozisyon nerdeyse kalmamıştı. Türk İşi Rambo filmiyle de ünü ülke sınırlarını da aşmıştı. Benim de sıklıkla gittiğim bir kahveyi çalıştırıyordu. Sönmez Yıkılmaz ağabeyimi nasıl ve ne şekilde anlatmalıyım; müthiş bir insandı, adam gibi adamdı. Bir kere daha taziyelerimi iletiyorum.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam