SON DAKİKA
reklam
reklam

Tuzla Gençlerbirliği Tam Gaz!

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2021, Çarşamba - 12:31   Okunma Sayısı: 57394
İstanbul 1. Amatör Ligin yeni ekiplerinden olan Tuzla temsilcisi Tuzla Gençlerbirliği çalışmalarına, olumsuz hava koşullarına karşın ara vermeden sürdürüyor.

Yeni sezon çalışmalarına yaklaşık dört ay önce başlayan Lacivert Beyazlılar, Teknik Sorumlu Cemil Ayar yönetiminde haftanın 3 günü antrenman yaparak devam ediyor.

Gruplar halinde sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürerken karla kaplı zeminde futbolcuların neşeli ve keyifli olmaları gözlerden kaçmadı.

Tuzla Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Veysel Ateş “Doğru transfer politikası ile önemli isimleri takımımıza kazandırarak çalışıyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Güçlü kadromuzla hedefimiz şampiyon olmaktır.”

Tuzla Gençlerbirliği Kulüp başkanı Veysel Ateş yaptığı açıklamada “ Yaklaşık 4 aydır ara vermeden Tuzla Şifa Mimar Sinan tesislerinde idmanlarımızı sürdürüyoruz. Doğru transfer politikası ile önemli isimleri takımımıza kazandırarak çalışıyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Güçlü kadromuzla hedefimiz şampiyon olmaktır “dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam