SON DAKİKA
reklam
reklam

METRO İSTANBUL EURASIA RAIL’DE

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2021, Çarşamba - 15:06   Okunma Sayısı: 586554
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, 25-27 Kasım tarihleri arasında Avrasya bölgesinin ve dünyanın raylı sistemler sektörüne yönelik en büyük fuarlarından biri olarak bilinen Eurasia Rail’de İstanbul’a ve Türkiye’ye değer katacak yeni projelerini ve ürettiği yerli teknolojileri tanıtacak.

Türkiye’nin en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi Metro İstanbul, raylı sistemler sektörüne yönelik Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak bilinen Eurasia Rail’de 25-27 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Raylı sistem işletmeciliğinin yanı sıra mühendislik ve müşavirlik hizmetleri de veren şirket fuarda, İstanbul’a ve Türkiye’ye değer katacak yeni projelerini ve ürettiği yerli teknolojileri tanıtacak.

AKILLI TOPLU TAŞIMACILIK ÇÖZÜMLERİ PANELİ DÜZENLENECEK

Metro İstanbul’un ana sponsorluğunda bölgedeki raylı sistemler sektörünün en önemli aktörlerinin bir araya geleceği üç gün sürecek fuarda düzenlenecek etkinliklerde, sektörün sorunları ve geleceği masaya yatırılacak. Fuarın ikinci gününde Konferans Durağı Etkinlikleri kapsamında Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy’un moderatörlüğünde “Akıllı Toplu Taşımacılık Çözümleri” paneli gerçekleştirilecek.

SEKTÖRÜN DEVLERİ BİR ARAYA GELİYOR

 
 
Kaynak: BELEDİYE HABERİ
Editör: BELEDİYE HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam