SON DAKİKA
reklam
reklam

Şile Denizspor Teknik Sorumlusu Aydemir’den Önemli Değerlendirmeler

Eklenme Tarihi: 16 Nisan 2022, Cumartesi - 15:29   Okunma Sayısı: 175234
Şile Denizspor İstanbul 2. Amatör Lig’te 14. Grup liderliğini korurken hedef olarak belirlediği şampiyonluk iddiasını sezon sonuna kadar taşınmayı amaçlıyor. Dört maçını da kazanan takımın

tecrübeli Teknik Sorumlusu Metin Aydemir deplasmanda 3-1 kazandıkları Esenevlerspor maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.

Aydemir yaptığı değerlendirmede şunları söyledi ; 

“ Şile ilçesindeki genç ve yetenekli futbolculardan takımımızı kurarak sezon öncesi çalışmalara başladık, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımız ölçü olmasa da iyi sonuçlarla hazırlıklarımız sürdü. Oynadığımız dört maçı da farklı kazanarak liderlik koltuğunda oturuyoruz. Tüm maçlarda futbolcu arkadaşlarım verdiğim taktiği sahaya yansıtınca güzel bir futbolun yanı sıra farklı bir galibiyetler peş peşe geldi. Kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Bugün deplasmanda 1-0 geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadan ataklar yapan takımım sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak bizleri mutlu etmiştir. Deplasmanda aldığımız bu galibiyetin anlamlı olması için daha çok çalışarak tesadüf olmadığını herkese göstermek istiyoruz. Sezonun 5. Hafta maçında sahamızda takipçimiz Anadolu Kavağı takımı ile oynayacağız. Öncelikle sahaya iyi futbol yansıtarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam