SON DAKİKA
reklam
reklam

Üsküdar Salacakspor son dakikada kazandı

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2022, Cumartesi - 23:33   Okunma Sayısı: 81624
İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grupta Üsküdar’ımızı temsil eden, Salacakspor oldukça çekişmeli geçen Anadolu Kavağıspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi İbrahim Erman Kartaler, Cenk Yılmaz ve Ali Kaan Meriç hakem üçlüsü yönettiler. Üç puan hedefiyle yola çıkan  ev sahibi Üsküdar Salacakspor mücadeleye hızlı başladı. Ancak, konuk ekip Anadolu Kavağıspor maçın 27. Dakikasında Ergün Bostanlıoğlu’nun ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarısı tempolu geçen maçın  on bölümlerinde baskılı oynayan Üsküdar Salacakspor 83. dakikada Salih Kaya’nın penaltı golü ile skoru dengeledikten sonra baskısını artırdı ve maçın uzatma dakikalarında Erdal Küçüksarı’nın golü ile zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı. Böylece Üsküdar’ımızın temsilcisi  Salacakspor gurupta alt sıralardan kurulma yolunda kritik bir üç puana sahip oldu.  9 puana yükselen Üsküdar Salacakspor  bu hafta sonu deplasmanda Şile Denizspor ile karşılaşırken,  grupta 10 puanda kalan Anadolu Kavağı evinde Sultan Mehmed Hanspor’u ağırlayacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam