SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Kartal’da incelemelerde bulundu

Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2022, Salı - 23:55   Okunma Sayısı: 52346
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe . 17 Mayıs Salı günü İstanbul’un Kartal ilçesinde incelemelerde bulundu. Ziyaretlere AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve teşkilat mensupları da eşlik etiler. Kabaktepe Taşocakları Millet Bahçesi proje alanını da inceleyerek kısa bir açıklama yaptı.

Taşocakları  Millet Bahçesi yakında Kartal’da hizmete giriyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kartal’da bir dizi temaslarda bulundu.İlk olarak Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel dönüşüm alanını ve Orhantepe’ de yıkılan Yeşilyurt binası yerine yapılan konutları inceledi. Kabaktepe, yoldan geçen vatandaşlarla ve  Kentsel dönüşüm alanında çalışan işçilerle sohbet etti . Burada evlerini kentsel dönüşüme veren mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sorun ve sıkıntıları dinledi.

İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve teşkilat mensuplarıyla beraber Taşocakları Millet Bahçesi proje alanını inceleyerek kısa bir açıklama yapan Kabaktepe buradaki açıklamasında; “Kentsel dönüşüm projesini ziyaret ederek buraya geldik. AK Parti olarak eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şu an içerisinde bulunduğumuz Taşocağı ve ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı bir proje bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde de bu proje hızda yapılarak, Kartal’a ve İstanbul’umuza önemli bir eser daha kazandırmış olacağız. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamında Kartalımızda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı birçok çalışma bulunmaktadır. Şehirlerimiz için ne gerekiyorsa bakanlıklarımız, AK Partili belediyelerimiz, elinden gelen eforun daha fazlasını harcamaya çalışmaktadır. Bu içinde Bulunduğumuz alanda yine Kartal’a nefes aldıracak bir millet bahçesine dönüştürülecek. İstanbul hak ettiği hizmete kavuşmuş olacaktır. Millet bahçeleri İlk başlarda bazı çeriler tarafından tam olarak algılanamadı. Siz bir yaşam alanı inşa ediyorsunuz. Yaşam alanı sadece insan için değil. Dünyayı paylaştığımız tüm canlı türleri ile beraber bir yaşam alanı yapıyorsunuz. Burası da Kartallı vatandaşlarımızın bulaşabileceği, güzel bir alan olacak. İnşallah açılışında yine sizlerle beraber yapmış olacağız. Özel nitelikleriyle Türkiye’de bir ilk olan Taşocakları Millet Bahçesi ile Kartal nefes alacak, çocuklarımız daha yeşil bir dünyada yaşayacak, söz konusu Millet Bahçesi projesinin ihalesinin Haziran ayında yapılacak hemen akabinde start verilecek. ” dedi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek “Maalesef Kartal halkı 2009 seçimlerinden sonra olmayan CHP belediyecilik duvarına toslamıştır. 13 yıllık süre içerisinde maalesef Kartal halkına herhangi bir eser bırakılmamıştır.”

Kabaktepe ve beraberindekiler   bu ziyaretlerden sonra Soğanlık’a geçerek Sefa Cami’nde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Soğanlık Merkez Mezarlığı’nda bulunan Kartal Belediyesi eski başkanı Arif Dağlar’ın mezarını ziyaret ettiler. Mezarlık ziyaretinin ardından Aydos Orman Yolu’na geçen Kabaktepe ve AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek burada  basın mensuplarına açıklamalar yaptılar. Burada  ilk açıklamayı AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptı.

Ebubekir Taşyürek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bulunduğumuz nokta Kartal ve Pendik’i birbirine bağlayan bir nokta. Pendik Belediyesi’ne ait olan yol, çok kısa bir süre içerisinde, kendi bütçesi ile tamamlandı. Vatandaşlarımız Pendik Belediyesi’ne ait olan iki gidiş iki geliş duble yoldan gelirken, belediye başkanımıza teşekkür ediyor. Kartal Belediyesi sınırları içerisinde bulunan yola girildiğinde ise bir gidiş bir geliş olmak üzere yol daralmaktadır. Sürekli trafik sıkışıklığı yaşanmaktadır. Biz Pendik Belediyesi yol çalışmasını tamamladıktan sonra gerek sosyal medya hesaplarımızdan, gerekse basın yayın aracılığıyla Kartal Belediyesi’ne defalarca çağrıda bulunduk. Gerekirse İBB’nin imkânlarından da yararlanarak bu yolun bir an önce yapılması istedik. Hatta çok kıymetli vekilimiz Erol Kaya, burada kamulaştırma ile ilgili yaşanabilecek sıkıntılar konusunda gerekli desteği verebileceklerini de ifade etmişti. Ama maalesef Kartal Belediyesi’nden bir hareket görmedik ve göreceğimizi de  düşünmüyoruz, Şunu ifade etmek isterim ki maalesef Kartal halkı 2009 seçimlerinden sonra olmayan CHP belediyecilik duvarına toslamıştır. 13 yıllık süre içerisinde maalesef Kartal halkına herhangi bir eser bırakılmamıştır. Buraya gelmeden önce Hürriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunduk. Bildiğiniz üzere Kartal’da 4 adet yaşam kalitesi yükseltme merkezi var. Bunların hepsi rahmetli başkanımız Arif Dağlar zamanında yapılmış eserlerdir. 2009 tarihinden itibaren maalesef Kartal’da CHP’nin bir dikili ağacı yok. CHP’li belediyelerin hizmet belediyeciliğine geçtiği zaman vatandaşlarımızın gerekli hizmeti alacağınızı bilmenizi isterim.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “Kartal’da bir dizi temaslarda bulunduk. Bakanlığımızın Kartal’da yaptığı çalışmaları yerinde inceleyip gerekli bilgileri almak istedik. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde görmek için buraya geldik. Sıkıntılarını dertlerini dinleyip çözüm üretmek istedik. Bu temaslarımız neticesinde ise gerekli kurumlarla ilgili görüşmeleri yapacağız.”

Taşyürek’in ardından konuşan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktape ise; “Bugün teşkilatımızla birlikte Kartal’da bir dizi temaslarda bulunduk. Bakanlığımızın Kartal’da yaptığı çalışmaları yerinde inceleyip gerekli bilgileri almak istedik. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde görmek için buraya geldik. Sıkıntılarını dertlerini dinleyip çözüm üretmek istedik. Bu temaslarımız neticesinde ise gerekli kurumlarla ilgili görüşmeleri yapacağız. Biz manidar olsun diye bu noktayı seçtik. 2 siyasal anlayışın farklılığının görsel olarak da burada görülmesini istedik. Bir tarafta 45 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan bir hizmet var. Diğer tarafın hali ise ortada. Bizim derdimiz İstanbul’da vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam