SON DAKİKA
reklam
reklam

Samsunspor Futbol Akademisi Sancaktepe’de Faaliyete Başladı

Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2022, Perşembe - 16:57   Okunma Sayısı: 86011
İstanbul’un Sancaktepe ilçesi, Karadeniz’in köklü ekiplerinden Samsunspor’un Futbol Akademisine ev sahipliği yapıyor.

Sancaktepe Samandıra’da bulunan Dolunay Spor Tesislerinde faaliyet gösteren Samsunspor Futbol Akademisi, Cumartesi- Pazar günleri vereceği eğitimlerle geleceğin futbolcularını yetiştirirken,  5-15 yaş arası çocuklara futbolun inceliklerinin yanı sıra bir sporcuda olması gereken her türlü donanımı kazandırılmasını hedeflemekte. Akademi, Zafer Özbakır ve Mahmut Dere ‘nin koordinatörlüğünde ,Akademik Antrenörler  Tugay Çitak  ve  Ceylan Çelik nezaretinde eğitimler verilerek Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyor.

Samsunspor Futbol Okulu Koordinatörleri Zafer Özbakır ve Mahmut Dere “Akademisyen hocalarımızın kontrolünde çocukların küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmalar sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olmak, bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişimlerini sağlamalarına yardımcı olmak, sosyal yaşamda kendi kendilerine yetebilen, topluma yararlı bireyler olarak kazandırılmasına katkıda bulunmak, çocuklara futbol oyununu sevdirmek, Samsunspor sevgisini ve ruhunu aşılamak, Futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit etmek ve bu yetenekleri Samsunspor’un hizmetine sunmak, başlıca görevlerimizdendir.”

Samsunspor Futbol Okulu Koordinatörleri Zafer Özbakır ve Mahmut Dere yaptıkları ortak açıklamada  şu ifadeleri kullandılar;

“ Futbol Okulu olarak öncelikle çocukların erken yaşlarda futbolla tanışmalarını sağlıyoruz. Daha sonra Akademisyen hocalarımızın kontrolünde çocukların küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmalar sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olmak, bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişimlerini sağlamalarına yardımcı olmak, sosyal yaşamda kendi kendilerine yetebilen, topluma yararlı bireyler olarak kazandırılmasına katkıda bulunmak, çocuklara futbol oyununu sevdirmek, Samsunspor sevgisini ve ruhunu aşılamak, Futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit etmek ve bu yetenekleri Samsunspor’un hizmetine sunmak, başlıca görevlerimizdendir. Sporcularımıza yapacağımız Atletik performans testleri, hazırlık maçları ve yapılacak kamp programları ile futbolcularımızın gelişimlerini aylık periyotlarla kontrol altında tutacağız. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen hızla büyüyen Samsunspor Futbol Akademimize kayıtlarımız hızla devam ediyor. ”

Akademinin açılışını Samsunspor Altyapısı Genel Koordinatörü ve Samsunspor A Takım Teknik Sorumlusu Yücel Uyar yaptı

Samsunspor Futbol Okulu açılışını ise, Samsunspor Altyapısı Genel Koordinatörü ve Samsunspor A Takım Teknik Sorumlusu Yücel Uyar yaptı. Uyar yapmış olduğu açıklamada  ise “Bugün itibarıyla İstanbul’daki ilk olan Samsunspor futbol okulumuzu açmış bulunuyoruz. Hedefimiz Samsunspor sevgisini diğer illerimize yaymak ve bu okullardaki yetenekli futbolcularımızı hem Samsunsporumuza hem de Türk Futboluna kazandırmaktır. Çocuklarımızı hem sosyal yönden hem de teknik açıdan geliştirmek, iyi birer birey olarak yetiştirmek istiyoruz. Kariyerine ve yeteneğine güvendiğim Zafer Özbakır ve Mahmut Dere hocalarıma güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Burada olmaktan son derece mutluyum” dedi.

Kayıtları devam eden akademiyle ilgili bilgileri 0539 595 69 81 nolu telefondan edinebilir veya  Samsunspor Futbol Okulu’nun İnstagram’daki https://www.instagram.com/sancaktepe_samsunspor_fo/?hl=tr sayfasından öğrenebilirsiniz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam