SON DAKİKA
reklam
reklam

Başarılı Oyuncu Selçuk Yıldız’dan Sevenlerine Mesaj Var

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2022, Perşembe - 09:18   Okunma Sayısı: 160506
Genç kuşağın son yılarda daha fazla tanınmaya başlayan başarılı isimlerinden oyuncu Selçuk Yıldız, yeni çalışmalarıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Anadolu’dan metropole gelen iki kardeşin yaşam mücadelesinin anlatan ve sokaklarda yaşayan doğumuna az bir süre kalan bir kadının çocuğunu evlatlık edinmesini konu edinen “Tay” adlı filmde Selçuk Yıldız filmi hem yönetti hem de başrol oldu. Yıldız, 6 Haziran 1986 ‘da Ardahan'da doğdu. Yedi Sanat Akademi'de oyunculuk eğitimi alan Yıldız, "Bu Şehrin Efendisi", "Tay" gibi kısa filmlerde, kliplerde, belgesellerde ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” , "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar" gibi dizilerde rol aldı.

Yakında yeni çalışmalarıyla yine seyirciyle buluşacak olan Yıldız heyecanını gazetemize şu sözlerle belirtti.

“Tay adlı filmde hem başrol oldum, filmi yönettim ve de güzel dönüşler aldım. Beğenilen bir çalışmaya imza atmak, doğrusu hoşumuza gitmedi değil. Seyircilerimize ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Filmde hem başroldüm hem de yönetmenliği yaptım. Filmin adı olan “Tay” Anadolu'da doğan ilk erkek çocuğa verilen isimden geliyor, Anadolu’dan metropole gelen iki kardeşin yaşam mücadelesini anlatıyor ve sokaklarda yaşayan doğumuna az bir süre kalan bir kadının çocuğunu evlatlık edinmesini konu ediniyoruz. Tabi, yeni projeler arka, arkaya, müzik, sinema, televizyon son hızla devam ediyor. Oyunculuk bir çocukluk hayalimdi ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Ustalarımızdan da çok büyük destek alıyoruz. Gerek Yavuz Karakaş ağabeyim olsun, gerekse de çok kıymetli ağabeylerim ve ablarımızın desteklerini vermesi, bilgi ve tecrübelerini aktarıyor olması bizi de geliştiriyor, güç veriyor. Onlara da teşekkürlerimi iletiyorum. Yakın bir zamanda Cüneyt Arkın ağabeyi de kaybettik. O bizim çınarımızdı. Bir çınarı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Oyunculuğa yeni başlayan arkadaşlarımıza iki önerim olacak; birincisi bu mesleğin mutlaka ama mutlaka eğitimini almalılar. İkincisi de şartlar ve koşullar ne kadar zorlayıcı olsa bile asla pes etmemeliler. Size ve gazetenize çok teşekkür ediyorum, sevenlerime mesajım da yeni işlerimi takip etsinler. “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam