SON DAKİKA
reklam
reklam

Yenileme Çalışmaları Süren Pendikspor Tesisleri Basına Tanıtıldı

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2022, Cumartesi - 23:56   Okunma Sayısı: 143909
Spor Toto 1. Lig’de yer alan Pendikspor, kendi tesislerine yeniden kavuşmak için gün sayıyor. Yenilenme süreci devam eden Pendikspor Çınardere Tesisleri’ni ziyaret eden Pendik ilçesinin basın mensupları, çalışmaları yakından takip etme fırsatı buldu.

Çınardere Tesisleri yenilendi ve Pendikspor’lu futbolcuların kullanımına hazır hale geldi

Spor Toto 1. Lig’in İstanbul temsilcilerinden Pendikspor 1. Lig’e çıktıktan sonra stadyumunda ve tesislerinde büyük yeniliğe giderek yenileme çalışmalarını hızla tamamladı. Pendikspor Çınardere Tesisleri, 15 Eylül 2022 Perşembe günü Pendikli basın mensuplarına gezdirildi. Basın mensuplarını Pendikspor Futbol A.Ş Başkanı Mahmut Türkoğlu, Pendikspor Yöneticisi Onur Durası ve Kulüp Müdürü Adem Torun karşıladı.

Kulüpte devam eden çalışmalardan bahseden Türkoğlu, sezon öncesi Pendik Stadyumu’nun 1. Lig şartlarına uygun hâle getirildiğini ve Pendikspor’un iç saha maçlarını başka ilçe stadyumlarına gitme zorunluluğu doğmadan kendi stadyumunda oynayabildiğini vurguladı.…

Kulüp tesisleri bakıma alındığı için kendi tesislerini kullanamayan Pendiksporlu futbolcular, herhangi bir aksaklık olmaması hâlinde Ekim ayında kendi tesislerinde antrenmanlara başlayabilecekler. İlk etapta antrenman sahasının açılacağını ve bu sahanın bir bölümünün hibrit bir bölümünün ise doğal çim olduğunu vurgulayan Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, ayrıca yeni ve modern tesis binası için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Pendik Store yakında Pendik Çarşıda hizmete girecek

Diğer taraftan Pendikspor taraftarlarının da merakla beklediği ve Pendikspor’un ürünlerinin yer alacağı “Pendik Store” yakında Pendik Çarşıda açılacak. Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Kuşlu Park’a açılması planlanan mağaza için son hazırlıklar devam ediyor.

Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu“Basın mensupları ile daha sık bir araya gelmek istiyoruz.”

Programın son bölümünde basın mensuplarıyla sohbet eden Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut TTürkoğlu, konuşmasının basın mensuplarının Pendikspor’a olan ilgisinden memnun olduğunu ve basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelmek istediklerini vurguladı.

Pendik’te faaliyet yürüten basın emekçileri de yaptığı konuşmada Pendikspor’a 1. Lig’de başarılar dileyerek kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sonlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam