SON DAKİKA
reklam
reklam

Batuhan Demirkılıç Kavacıkspor ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2022, Pazartesi - 12:33   Okunma Sayısı: 34003

Geçtiğimiz sezon Beykoz Çavuşbaşıspor'da oynayan başarılı orta saha oyuncusu Batuhan Demirkılıç,  bu sezon ise BAL ekiplerinden Beykoz temsilcisi Kavacıkspor ile anlaştı.  

Kavacıkspor'un teknik sorumlusu Murat Yılmaz’ın raporları doğrultusunda anlaşılan yetenekli orta saha oyuncusu  Demirkılıç, oyun kurucu pozisyonunda görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra  oldukça hırslı ve mücadeleci yapısı ile de bilinmekte.

2004 doğumlu yetenekli oyuncu transferin ardından yaptığı açıklamada ise “ Kavacıkspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçen Murat Yılmaz hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Batuhan Demirkılıç Hakkında 

Batuhan Demirkılıç, futbola ilk olarak Beykoz 1908 altyapısına başladı. Daha sonra Modafen, Sancaktepe Futbol Kulübü ve Beykoz Çavuşbaşıspor formasını giydi.

Başarılı oyuncunun kariyerine Akademi Liginde 39 maçı 6 golü var. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: AYŞE NİLGÜN ALTAY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam