SON DAKİKA
reklam
reklam

Ali Haydar Akın İYİ Parti Ataşehir İlçe Kongresi İçin Adaylığını Açıkladı

Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2022, Cuma - 19:39   Okunma Sayısı: 93203

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın 26 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan  3.Olağan Kongre sürecinde adaylar da adaylık duyurularını yapmaktalar. İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun ardından önceki yönetimde İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve Ataşehir amatör spor kamuoyunun yakinen tanıdığı Ali Haydar Akın, kongre için adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

Ali Haydar Akın “Biz Ataşehir’i, Ataşehirlilerin güler yüzüyle temsil edeceğiz. Söz Ataşehir’in. İnşallah hep birlikte kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Ataşehir amatör spor kamuoyu, çok sayıda İYİ Partili ile geçmiş dönem İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mert Kar’ın da katılım sağladığı ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı binası önünde adaylık konuşması gerçekleştiren Ali Haydar Akın adaylık konuşmasında şunları söyledi;

“26 Kasım’da başlayacak olan ilçe kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Söz verdiğimiz gibi, Ataşehir’i Ataşehirli bir yönetim kurulu temsil edecek. Ben bunun sözünü veriyorum. Ayrıca bize teşkilatçılığı öğreten her zaman maddi ve manevi yanımızda olan, burayı da bugünlere getiren Mert başkanımızın da yanımızda olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Tevazu gösteren delege kardeşlerimiz var. Misafir olan Bora beyden emanetimizi alarak bu ilçeden göndereceğiz. Kendi ilçesine gider inşallah. Biz Ataşehir’i, Ataşehirlilerin güler yüzüyle temsil edeceğiz. Toyumuz kutlu olsun, Allah utandırmasın, Ataşehirimize hayırlı olsun. Söz Ataşehir’in. İnşallah hep birlikte kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Kongre için adaylığını açıklayan Ali Haydar Akın’ın konuşmasının ardından bir grup partili “Ataşehir Bizimdir, Bizim Kalacak” sloganları atarak, Akın’ı tebrik ederek birlikte fotoğraf çekindiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de basın açıklamasını yakından takip ettiğini gören Akın, “Emniyet mensuplarımıza da açıklamamızda bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz”  diyerek İlçe Başkanlığı önünden beraberindeki heyet ile birlikte ayrıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam