SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray Taçspor ve Esenyurt Orduspor berabere kaldılar

Eklenme Tarihi: 3 Şubat 2023, Cuma - 23:20   Okunma Sayısı: 39031
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren kritik maçta 6. sıradaki Galatasaray Taçspor, son haftaların başarılı takımı İstanbul ve Esenyurt Orduspor’u Alemdağ Stadında ağırladı. Her iki takım içinde çok kritik olan maçta Galatasaray Taçspor ve Esenyurt Orduspor 1-1 berabere kaldılar.

Grubu ilgilendiren kritik mücadele 1-1 sona erdi

Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren maçı Bölgesel Hakem Enes Talha Hanbeyoğlu yönetirken, Hüseyin Emre Yer ve Bilgehan Karakuş da yardımcı hakem olarak görev yaptılar.Maçın ilk dakikaları her iki takımında kontrollü oyunuyla başladı. Dakikaların ilerlemesi ile Galatasaray Taçspor oyunda baskıyı kurarken aradığı golü bulamadı, konuk ekip kontra pozisyonlarla ataklar yapsa da ilk 45 dakikada iki ekipte soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya baskılı başlayan Galatasaray Taçspor  maçın 52. dakikada kalesinde golü gördü. Defansta az adamla yakalanan sarı kırmızılılar Okan Tokalak’ın golüne engel olamadı. Bu dakikalardan sonra baskılı oyununu sürdüren Galatasaray Taçspor, aradığı beraberlik golünü ise maçın 80. Dakikasında yıldız ismi Ekimcan Karakuş’un ayağından bularak skoru dengeledi. Ancak maçın kalan bölümünde gol olmayınca maç bu skorla sona erdi ve iki ekipte sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

Rakiplerinin berabere kaldığı haftada Galatasaray Taçspor avantajı kaçırdı

Grupta tüm maçların berabere bittiği haftada sarı kırmızı ekip evinde berabere kalarak avantajını kaçırdı. 21 puana yükselen Ataşehir temsilcisi gelecek hafta sonu deplasmanda Merkezefendispor ile karşılaşırken, 22 puana yükselen İstanbul ve Esenyurt Orduspor evinde Nartspor Kulübünü ağırlayacak

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam