SON DAKİKA
reklam
reklam

İş İnsanı Yücel Yalçınkaya AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2023, Pazartesi - 16:26   Okunma Sayısı: 153900
Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Adalet ve Kalkınma Partisinden 28.Dönem TBMM Milletvekilliği adaylığı başvurusu yaptı. STK dünyasının sevilen isimlerinden Yalçınkaya başarılı STK geçmişinin yanı sıra siyaseten de önemli bir tecrübeye sahip olmasıyla tanınıyor.

Yücel Yalçınkaya “Vatana ve millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüzü sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız.”

Tabandan gelen yoğun talepleri değerlendiren ve AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yücel Yalçınkaya, “Vatana ve millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüzü sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız” dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Yalçınkaya’ya ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. AK Parti teşkilatlarında büyük heyecan yaratan Yalçınkaya’nın milletvekili aday adaylığı bölge kamuoyunda da  geniş yankı uyandırdı. İş dünyası başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticisi de Yalçınkaya’ya destek mesajları gönderdi.

Yalçınkaya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye ASİAD Başarı Ödülü’nü takdim etti

AK Parti İl başkanlığı binasındaki müracaat işlemleri sonrasında İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi makamında ziyaret ederek ASİAD Başarı Ödülü’nü takdim eden Yalçınkaya, “Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda doğru bildiğimiz istikamette sonuna kadar yürümeye devam edeceğiz” dedi. İl Başkanı Kabaktepe de Yalçınkaya’yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Birbirinden başarılı organizasyonlarla tecrübeli STK geçmişinin yanı sıra; siyaseten de önemli deneyim ve toplumsal uzlaşı becerisine sahip olan Yalçınkaya’nın güçlü iletişim alanları ile etkili olması bekleniyor.

“AK Parti teşkilatlarında kuruluşundan bugüne ülkemize, milletimize ve bölgemize, hizmet için mücadele ettik. Bundan sonra da ülkemizin yeni hedeflerine katkı sağlamak, bu yolda projeler üretmek, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak, kimsesizlerin elinden tutmak ve sessizlerin sesi olmak için milletvekili adayı adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu güzel ve heyecanlı yolculukta herkesin dua ve desteklerini bekliyorum.”

Adaylık müracaatının ardından kısa bir açıklama yapan Yalçınkaya; “Kıymetli gönül dostlarım, değerli ülke sevdalıları; AK Parti teşkilatlarında kuruluşundan bugüne ülkemize, milletimize ve bölgemize, hizmet için mücadele ettik. Bundan sonra da ülkemizin yeni hedeflerine katkı sağlamak, bu yolda projeler üretmek, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak, kimsesizlerin elinden tutmak ve sessizlerin sesi olmak için milletvekili adayı adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu güzel ve heyecanlı yolculukta herkesin dua ve desteklerini bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan Yücel Yalçınkaya; başarılı işadamı kimliği ve siyasi tecrübeleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim

Bugüne kadar mimarı olduğu sivil toplum kuruluşlarında on binlerce kişinin katılımı ile büyük programlar düzenleyen Yücel Yalçınkaya; başarılı işadamı kimliği ve siyasi tecrübeleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD başta olmak üzere ulusal ve uluslararası çok sayıda STK’nın kuruculuğunu yapan Yalçınkaya, siyaseten de AK Parti’de önemli görevlerde bulunmuş ve gerektiğinde elini taşın altına koyarak önemli görev ve sorumluluk üstlenmiş bir isim olarak tanınıyor.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: KAMİL YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam