SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ASİAD’ı ziyaret etti

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2023, Cumartesi - 23:42   Okunma Sayısı: 35141
28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de bir dizi temaslarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD’ı ziyaret ederek ekonomik ve siyasal konulara ilişkin istişarelerde bulundu. Numan Kurtulmuş, “28 Mayıs’taki 2. tur finalinde milletimiz gerekeni yapacak” dedi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş “14 Mayıs seçimleri geride kaldı. Parlamentoda çoğunluk Cumhur İttifakı’nda. Şimdi önümüzde 2. tur var. Bir yanda dünya lideri diğer yanda rotası belli olmayan Kılıçdaroğlu var. Elbette milletimiz gerekeni yapacak ve Türkiye’nin 2. Yüzyılını hep birlikte inşa etmemiz için bir kez daha yetkili bize verecektir.”

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin ve partililerle birlikte Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD’ı ziyaret ederek Dernek Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve sektör temsilcileriyle biraraya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 28 Mayıs’a yönelik önemli uyarılarda bulundu. 2. Turda işlerinin çok kolay olduğunu ancak bunun herhangi bir rehavete yol açmaması gerektiğini hatırlatan Kurtulmuş, “14 Mayıs seçimleri geride kaldı. Parlamentoda çoğunluk Cumhur İttifakı’nda. Şimdi önümüzde 2. tur var. Bir yanda dünya lideri diğer yanda rotası belli olmayan Kılıçdaroğlu var. Elbette milletimiz gerekeni yapacak ve Türkiye’nin 2. Yüzyılını hep birlikte inşa etmemiz için bir kez daha yetkili bize verecektir” şeklinde konuştu.

ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya “ Toplumun tüm kesimlerine hitap eden ASİAD dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletinin ve milletinin yanında yer almaya devam edecektir.”

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya da yaptığı konuşmada, 2. Yüzyılda daha güçlü Türkiye mesajları verdi. ASİAD’ın ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla her geçen gün büyüyen ve genişleyen bir aile olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, 14 üniversitede akademik kurul temsilcilerini oluşturan ASİAD’ın yurdun dört bir yanında yaygınlaşmasını sürdürdüğünü kaydetti. Yalçınkaya, ASİAD’ın toplumun tüm kesimlerine hitap edebilen, tavanla taban arasındaki yapıyı düzenleyen stratejik öneme sahip bir STK olduğunu dile getirdi. Yalçınkaya ASİAD’ın dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletinin ve milletinin yanında yer almaya devam edeceğini kaydetti.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş iş dünyasının sorularını yanıtladı

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın millet tarafından tescillendiğini ancak seçimin henüz tamamlanmadığını belirten AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Birinci turda, ilk maçta Cumhur İttifakı, Sayın Cumhurbaşkanı’mız kazanmış oldu ama henüz kupayı alacak noktaya gelmedi. Şimdi ikinci maç yani ikinci tur başlıyor. Burada da Allah’ın izniyle farkı daha fazla açarak hiçbir şüpheye, tereddüde, tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde çok büyük bir oy oranıyla Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yeniden seçileceğine inanıyoruz. Seçimin kazananı bu taraftır. Kaybedeni ise bu kadar büyük güç kendisine verilmiş olmasına rağmen bu kadar önemli destekler, iç ve dış odaklardan kendisine verilmiş olmasına rağmen maalesef aldığı bu sonuçlarla seçimin kaybedeni Kılıçdaroğlu’dur, CHP’dir. CHP, bu kadar desteğe rağmen milim oylarını yukarıya çıkartmamıştır” diye konuştu.

İş insanlarının sorularını da yanıtlayan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki yüzde 50+1 oranının gözden geçirilebileceğini ve yeni bir düzenleme yapılabileceğini söyledi. Kurtulmuş, kredi kartı nakit avans limitlerinin kapatılması yönündeki soruya da, “Merkez Bankası’nın almış olduğu bir karardı. Gelen tepkiler üzerine derhal müdahale edip bu karardan dönülmesini sağladık” dedi. Programın sonunda ise ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya tarafından Kurtulmuş’a hediye takdimi yapıldı. Kurtulmuş da günün anlam ve önemine binayen Yalçınkaya’ya bir hediye sunumu yaptı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam