SON DAKİKA
reklam
reklam

DEVA Partisi Ümraniye’ye Çıkarma Yaptı

Eklenme Tarihi: 26 Mart 2024, Salı - 13:26   Okunma Sayısı: 33447
DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin, İstanbul İl Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren Ümraniye’de Cemevi iftarına katıldı

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin, İstanbul İl Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren ilçede bir takım temaslarda bulundular. Şahin ve Eren akşam saatlerinde Kazım Karabekir Cemevi’nde düzenlenen iftara katıldılar.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren, Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta’yı ziyaret etti. Ziyaret, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı olan Delibalta’nın mahallesinde gerçekleşti.

DEVA Partisi adayı Şahin ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Eren, Necip Fazıl Mahallesi sakinlerinin ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek, mahalledeki mevcut durum hakkında bilgi aldılar. Ziyaret sırasında, mahalle muhtarı Kadir Delibalta’nın tecrübelerinden ve görüşlerinden faydalanıldı.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren’in, mahalle halkının taleplerini dikkate alarak, mahalledeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler üzerinde çalışacakları belirtildi.

Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, adayların mahalle sakinlerinin sorunlarına yakından ilgi göstermelerinin önemine vurgu yaptı.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren daha sonra bu ziyaretin ardından Türkiye’nin organize olmuş ilk sanayi sitesi İMES Sanayi sitesine ziyarette bulundular. Ziyarete Şahin ve Eren’in yanı sıra DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu,Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş , Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı da katıldılar.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar DEVA Partisi heyetine göstermiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti. Yapılan konuşmalarda ise İMES Bölgesi ile Türkiye’nin ekonomik gündemine dair sohbet edildi. DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin ve beraberindekiler Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını ilettiler.

Sahin ,Eren ve beraberindekiler Alemdağ Caddesine uğradılar, DEVA standını ziyaret ettikten sonra  esnafı ziyaret ederek , kısa aralıklı sohbet ettiler.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. İdris Şahin ve Ümraniye Belediye Başkan adayı Faik Eren, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve beraberindekiler akşam saatlerinde Kazım Karabekir Cemevi’nde düzenlenen iftara katıldılar.

Alevi ve Sünni toplumunu buluşturan bu anlamlı programa muhtar adayları, mahalle sakinleri ve basın mensupları da katıldılar. Karabekir Cemevi Başkanı Erdal Ahi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, katılımcılar birlik ve beraberlik içinde hoş sohbetler gerçekleştirdi. DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş,  yapmış olduğu açıklamada ise toplumla iç içe olmanın ve vatandaşların beklentilerini doğrudan anlamanın siyaset anlayışlarının temelinde olduğunu belirtti.

DEVA Partisi heyeti burada Ümraniye Kazım Karabekir Cemevi Başkanı Erdal Ahi ve Cemevi yönetimince karşılandılar. Yapılan duanın ardından iftar programı sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam