SON DAKİKA
reklam
reklam

Masa tenisinde gençler gururumuz

Eklenme Tarihi: 12 Haziran 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 227174

Balkan Masa Tenisi Birliği BTTU tarafından organize edilen Gençler ve Yıldızlar 25.Balkan Masa Tenisi Şampiyonası Bulgaristan'ın Varna şehrine bağlı Albena kasabasında oynanan takım maçlarıyla başladı. 11 Haziran günü oynanacak ferdi finalleriyle tamamlanacak olan Şampiyonada, Türk Milli takım sporcuları ilk iki gününde takım maçları, son üç gününde ise tekler ve çiftler maçları oynayacak. Toplam 6 antrenör ve 20 sporcunun yer aldığı Milli takım kadrosunda şu isimler yer alıyor. Antrenörler Halil Adak, Recep bezenmiş, Burçin Aygün, Tuncay Bozkurt, Babür Üstündağ, Hakan Dinç, Sporcular; Talha Yiğenler, Umut Emre Başsan, Zihni Batuhan Şahin, Tugay Şirzat Yılmaz, Ece Haraç, Betül Töz, Özgür Yılmaz, Şükran Cangir, Aybüke Öner, Aybala Koçal, Dilan Tek, Betül Nur Kahraman, Yücel Ocak, İbrahim Atuğ, Ulaş Akdağ, Zeynep Çelik, Alican Şeker, Kaan Dönmez, Simay Kulakçeken ve Özge Yılmaz yer alıyor.
Geçen yıl Kosova'da yapılan Balkan Gençler Şampiyonasında Türkiye, genç erkeklerde, genç bayanlarda ve yıldız bayanlarda Balkan Şampiyonluğunu, yıldız erkeklerde ise Balkan ikinciliğini elde etmişti.
Gençler ve Yıldızlar 25.Balkan Masa Tenisi Şampiyonası'nda Genç Erkek, Genç Bayan ve Yıldız Erkek Milli takımlarımız yarı finale yükseldiler.
Antrenörlüğünü Babür Üstündağ'ın yaptığı ve Betül Nur Kahraman, Aybüke Öner, Simay Kulakçeken, Dilan Tan, Aybala Koçal'dan oluşan Genç Bayan Milli takımımız, grubunda Bulgaristan'ı 3-2, Borsa Hersek ve Moldova'yı aynı sonuçla 3-0 yenerek grup birincisi oldu ve yarı finale yükseldi.
Antrenörlüğünü Tuncay Bozkurt'un yaptığı ve Talha Yiğenler, Batuhan Şahin, Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz'dan kurulu Genç Erkek Milli takımımız grubunda Bulgaristan'ı 3-1, Kosova'yı ise 3-0 yenerek grup birincisi oldu ve yarı finale çıktı.
Antrenörlüğünü Burçin Aygün'ün yaptığı ve Yücel Ocak, İbrahim Atuğ, Ulaş Akdağ, Kaan Dönmez, Özgür Yılmaz'dan oluşan Yıldız Erkek Milli takımımız Sırbistan'a 3-2 yenilmesine rağmen, Moldova'yı 3-1, Bulgaristan'ı 3-0 yenerek grup birincisi oldu yarı finale yükseldi.
Ardından yapılan maçlar sonucunda Genç Erkek, Genç Bayan ve Yıldız Bayan Milli takımlarımız finale yükseldiler.
Genç Bayan Milli takımımız, yarı finalde Sırbistan'ı, Genç Erkek Milli takımımız ise yarı finalde Bosna Hersek'i aynı sonuçla 3-1 mağlup ederek finale yükseldiler. Her iki takımımızda finalde Romanya ile karşılaşacak. Yıldız Bayan Milli takımımız yarı finalde ev sahibi Bulgaristan'ı 3-1 yenerek adını finale yazdırdı. Yıldız Bayan Milli takımımız finalde Moldova karşısına çıkacak. Yarı finalde Romanya'ya 3-1 yenilen Yıldız Erkek Milli takımımız ise Kosova ile üçüncülük maçı yapacak.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam