SON DAKİKA
reklam
reklam

Masa Tenisi'nde tarihi başarı

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2017, Pazar - 17:00   Okunma Sayısı: 89300

İbrahim Gündüz, Ahmet Li, Talha Yiğenler ve Gençay Menge´den oluşan A Erkek Milli takımı oynadığı beş maçı da kazanarak 1.Lig´de finale yükselmeyi başardı. Finalde Danimarka´ya 3-0 mağlup olan Millilerimiz Avrupa 1.Ligi´nde ikinci sırayı alarak Avrupa´nın en iyi 16 takımının arasına Dev´ler Ligine adını yazdırdı.

Hedeflerini tutturmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim KOÇ ´´İlk 16 takım arasına gireceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözü gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız´´ dedi.

Şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını belirten A Erkek Milli takımı antrenörü Onur Germiyanoğlu ´´Avrupa Şampiyonluğuna çok yaklaştık. Finalde kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak gelecek için çok umutluyuz. Bu sonuçla A Erkek Milli takımı tarihi bir başarıya imza atarak ilk kez Avrupa´da final oynama başarısı gösterdi. Sistemli çalışmanın meyvelerini alıyoruz´´ şeklinde konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam