SON DAKİKA
reklam
reklam

Sağlık ve Güzellik Özel Davette Buluştu

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2019, Cumartesi - 10:07   Okunma Sayısı: 1239062
Sağlık ve Güzellik Özel Davette Buluştu İncek Vista’ta açılan Brush & Co Hair Design, gerçekleştirdiği özel davette Ankara’nın sevilen simalarını ağırladı. 2020 saç trendlerinden bahseden Brush & Co Kurucu Ortağı İbrahim Aydın” Uzun yıllardır sektörün içerisinde güzelliğinize sihirli dokunuşlar katmaya çalışıyoruz. Brush &Co Hair Design stüdyomuzu açarken Avrupa standartlarında bir merkez hayal ettik ve bu hayalimizi gerçekleştirdik” dedi.Akademisyen Dr. Rıdvan Kır’ın mizaç ve sağlıkla ilgili verdiği bilgilerle renklenen davette konuklar keyifli vakit geçirdi. El parmaklarınıza göre ne kadar yaratıcısınız? Akademisyen Dr. Rıdvan Kır’ın mizaç ve fizyonominin önemini anlattığı davette, el parmaklarının şekline göre kişilik özelliklerinin neler olduğunu aktardı. Büyük ilgi gören sohbette uzman Kır, “ İşaret parmağı ve yüzük parmağı uzunlukları arasındaki fark erkeklerde kadınlara oranla daha fazladır. Bu testosteronun fazlalığının etkisidir. Yüksek parmak oranı olan kişilerde prostat riski, kalp krizi riski gibi hastalık riskleri varken düşük parmak oranına sahip erkek ve kadınlarda da fazla zayıflık ya da yeme bozuklukları görülebilmektedir” dedi. Brush & Co Hair Design ekibinin pasta kesimi ile devam eden organizasyonda Kurucu Ortaklar Süleyman Keskin ve İbrahim Aydın konukları ile 2020 saç trendleri üzerine sohbet etti.

İncek Vista’ta açılan Brush & Co Hair Design, gerçekleştirdiği özel davette Ankara’nın sevilen simalarını ağırladı. 2020 saç trendlerinden bahseden Brush & Co Kurucu Ortağı İbrahim Aydın” Uzun yıllardır sektörün içerisinde güzelliğinize sihirli dokunuşlar katmaya çalışıyoruz. Brush &Co Hair Design stüdyomuzu açarken Avrupa standartlarında bir merkez hayal ettik ve bu hayalimizi gerçekleştirdik” dedi.Akademisyen Dr. Rıdvan Kır’ın mizaç ve sağlıkla ilgili verdiği bilgilerle renklenen davette konuklar keyifli vakit geçirdi.

 

El parmaklarınıza göre ne kadar yaratıcısınız?

 

Akademisyen Dr. Rıdvan Kır’ın mizaç ve fizyonominin önemini anlattığı davette, el parmaklarının şekline göre kişilik özelliklerinin neler olduğunu aktardı. Büyük ilgi gören sohbette uzman Kır, “ İşaret parmağı ve yüzük parmağı uzunlukları arasındaki fark erkeklerde kadınlara oranla daha fazladır. Bu testosteronun fazlalığının etkisidir. Yüksek parmak oranı olan kişilerde prostat riski, kalp krizi riski gibi hastalık riskleri varken düşük parmak oranına sahip erkek ve kadınlarda da fazla zayıflık ya da yeme bozuklukları görülebilmektedir” dedi.

 

Brush & Co Hair Design ekibinin pasta kesimi ile devam eden organizasyonda Kurucu Ortaklar Süleyman Keskin ve İbrahim Aydın konukları ile 2020 saç trendleri üzerine sohbet etti.

Kaynak: BÜLTEN
Editör: BÜLTEN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam