SON DAKİKA
reklam
reklam

Masa Tenisi sporcusu Ana Haber spikeri oldu

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2021, Salı - 18:42   Okunma Sayısı: 642960
Masa Tenisi Milli takımlar eski sporcu Alev Olgay Erbesler, Haber kanalı Tele 1'in Ana Haber spikeri oldu.

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Alev Olgay, Masa Tenisi Milli takımlarında forma giymişti.
Masa Tenisi Milli takımlar eski sporcu Alev Olgay Erbesler, Haber kanalı Tele 1'in Ana Haber spikeri oldu. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Alev Olgay, daha önce Kalan t, Galatasaray TV, NTV ve TV35 kanallarında spikerlik ve editörlük yaptı.
Masa Tenisi Milli takımlarında görev yapan tecrübeli sporcu, Modaspor, Hakkari Gençlik, Trabzonspor, Akka Okulları ve Çorum Belediyespor takımlarında Süper Lig de dahil olmak üzere çeşitli liglerde forma giydi. 2019 yılında Altay Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler ile dünya evine giren gazeteci ve belgesel yapımcısı Alev Olgay, hazırladığı haber dosyalarından birinde sporda farkındalığı ve ilgiyi arttırmak için Masa Tenisini konu alan bir haber dosyası hazırlamış, bu belgesel ile Masa Tenisi branşına önemli katkılar sağlamıştı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam