SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor

Eklenme Tarihi: 3 Ekim 2022, Pazartesi - 22:13   Okunma Sayısı: 40872

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup temsilcilerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor,  yakın bir dönemde başlayacak  olan yeni sezonun  öncesinde  hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.Süper Amatör Lige şampiyonluk parolası hazırlanan kırmızı beyazlılar, Alemdağ Stadında hafta içi antrenmanlarını yaparken, hafta sonu da hazırlık maçları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü 

Teknik Sorumlu Aydın Dursun yönetiminde yapılan antrenmana Çekmeköy Belediyesi Alemdağsporlu 25 futbolcu katılırken, sakatlığı devam eden Okan Bebek ile Murat Can düz koşu yaptılar.  Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanı Genel Kaptan Özgür Meriç’de takip ederken, antrenman yapılan ısınma ve düz koşular ile başladı, istasyon ve güç çalışmaları ile sonlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam