SON DAKİKA
reklam
reklam

Göle’nin 102. Kurtuluş Yıldönümü İstanbul’da Kutlandı

Eklenme Tarihi: 3 Ekim 2022, Pazartesi - 22:30   Okunma Sayısı: 40870

Merkezi İstanbul Esenyurt’a bulunan ve Genel  Başkanlığını Eren Küpeli’nin yaptığı Ardahan İli Göle Dernekler Federasyonu (GÖLE-FED) 30 Eylül 2022 akşamı Beylikdüzü Maya Restaurant’ta  Ardahan’ın Göle ilçesinin 102. Kurtuluş yıldönümünü  coşkulu bir programla kutladı.

Siyasal Yaşam Gazetesinden Erkan Sarıkaya’ın paylaştığı habere göre; Göle Dernekler Federasyonu (GÖLE-FED)’in  30 Eylül 1920 Göle ilçesi düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü için düzenlediği etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık,  Ardahan- Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcı ve aynı zamanda ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez ve çok sayıda Siyasetçi, STK yöneticisi, Sanatçı ve Gazeteci katıldılar.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam