SON DAKİKA
reklam
reklam

Gülsuyuspor ile Galatasaray Taçspor Hazırlık Maçında Karşılaştılar

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2022, Salı - 22:46   Okunma Sayısı: 51972

Bu hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör Ligde son provasını iddialı ekiplerden Galatasaray Taçspor ile yapan 5. Grubun şampiyonluk adayı takımı Gülsuyuspor sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Gülsuyu-Asım Kara Stadında oynanan ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede ev sahibi Gülsuyuspor’da 2 gol ve 1 asist yapan Serkan Turan ile  Galatasaray Taçspor’da 2 güzel gole imza atan Efe Meydan maçın dikkatleri üzerine çeken isimleriydi.

Üst düzey ve tempolu mücadele karşılıklı atılan gollerle 3-3 sonlandı

6 golün atıldığı üst düzey mücadelenin ilk yarısı 2-1 Maltepe temsilcisinin üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan iki takımın çekişmeli ve lig tadında oynanan mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi. Gülsuyuspor’un gollerini Serkan Turan (2) ve Ercan Kumcu atarken, Galatasaray Taçspor’un gollerini de Efe Meydan (2) ve penaltıdan Sedat Geçer kaydetti. Gelecek hafta başlayacak Süper Amatör Ligde 5. Grupta mücadele edecek olan Gülsuyuspor, ilk hafta maçını deplasmanda Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor ile oynarken, 7. Grupta mücadele edecek olan Galatasaray Taçspor ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam