SON DAKİKA
reklam
reklam

Çavuşoğlu, Almanya'da komşularının saldırısına uğrayan aileye geçmiş olsun dileklerini iletti

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi - 23:20   Okunma Sayısı: 72602
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Almanya'da komşularının saldırısına uğrayan Türk çifti arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, ülkenin Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Heiligenhaus kentinde Alman komşuları tarafından saldırıya uğrayan Aleyna Aktaş (25) ile eşi Mehmet Aktaş'ı (30) hastanede ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, Şen'in ziyareti sırasında, saldırıya uğrayan Mehmet Aktaş'ın babası Mustafa Aktaş ile telefonda görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Heiligenhaus şehrinde Trabzonlu Aktaş ailesi Alman komşularının havalı tüfekli saldırısında yaralanmıştı. Saldırganın daha sonra Aktaş ailesinin oturduğu evin kapısını baltayla kırp içeriye yanıcı madde dökerek daireyi yakmak istediği iddia edilmişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam