SON DAKİKA
reklam
reklam

Gümüşsuyuspor’dan kritik galibiyet

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi - 23:10   Okunma Sayısı: 41104

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grupta alt sıralarda yer alan iki takım Gümüşsuyuspor ile Adalarspor Beykoz- Paşabahçe Stadında karşı karşıya geldiler. Gümüşsuyuspor mutlak 3 puan hedeflediği karşılaşmada rakibini her iki yarıda attığı gollerle 4-1 mağlup ederek, alt sıralardan kurtulma yolunda rahat bir nefes aldı.

Gümüşsuyuspor maçı Mohamed Dıt Bakoudıala, Barış Kaya, Mikail Boyraz ve Abdoulaye Sıdıya Sıdıbe’nin golleriyle kazandı

Grubun bu önemli maçını İbrahim Erman Kartaler, Baransel Siyavuş ve Doruk Demir’ten oluşan hakem üçlüsü yönetti. Maça, saha ve seyirci avantajı ile başlayan Gümüşsuyuspor maçın  ilk yarısını Mohamed Dıt Bakoudıala ve Barış Kaya’nın attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ve baskılı oyununu sürdüren Gümüşsuyuspor, önce Mikail Boyraz’ın golü ile skoru 3-0 , sonra da Abdoulaye Sıdıya Sıdıbe’nin attığı golle 4-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında kazandığı penaltı atışını değerlendiren Adalarspor, Obinna Ahıa Martıns’in kaydettiği golle maçın sonucunu belirledi. Böylece 4-1 Gümüşsuyuspor galibiyetiyle sonuçlanan maç Gümüşsuyuspor’u 19 puana taşıdı. Gümüşsuyuspor gelecek hafta deplasmanda grup lider Yeldeğirmenispor ile karşılaşırken, 15 puanda kalan Adalarspor ise evinde Dolayobaspor’u ağırlayacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam