SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray Taçspor’lu futbolcular sezon içi performans testinden geçtiler

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2023, Salı - 19:11   Okunma Sayısı: 38442

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grupta yer alan ve sezonu şampiyon olarak hedefleyen Galatasaray Taçspor’un futbolcuları sezon içi performans testinden geçti.

Taçspor tesislerinde gerçekleşen testler Sabah 10:00 ve Öğlen 13:00’te 2 grup halinde yapıldı ve teste toplamda 24 futbolcu katıldı. Atletik performans ve Kaleci antrenörü Tarık Can’ın sektörde duayen dostlarından olan Hareket ve Antrenman bilimi uzmanı Kadir Namlı, ekibi Murat Namlı, Cemre Güvenç, Atakan Uzun, Emrah Salman ve Tuğhan Birdal Hocalar tarafından gerçekleştirildi. 3 aşamadan oluşan testlerde tüm futbolcuların;sezon içi mobilizasyon, denge ve patlayıcı performans becerileri testlendi. Bu testlerde  de FMS+YBT+FCS testleri kullanıldı.

Yardımcı Antrenör Tarık Can “Galatasaray Taçspor yönetim ve teknik ekibi olarak sportif başarıya ulaşmak için spor biliminin en yeni teknolojilerinden yararlanmaya çalışıyoruz.”

Yardımcı Antrenör Tarık Can yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

”Galatasaray Taçspor yönetim ve teknik ekibi olarak sportif başarıya ulaşmak için spor biliminin en yeni teknolojilerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Avrupa’da Bayern Münih ve Barcelona başta olmak üzere kabul görmüş aynı zamanda başarıya ulaşmış bu testlerin Türkiye’de tanıtılmasında başrol oynayan hareket ve antrenman bilimi uzmanı Kadir Namlı ve ekibine ayrıca bize bu imkânı sağlayan Galatasaray Taçspor yönetim kurulu üyesi ve futbol şube sorumlumuz Selçuk Azeri’ye çok teşekkür ederiz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam