SON DAKİKA
reklam
reklam

Yamanspor Kartal Elçi maçı sahaiçi olaylar nedeniyle yarıda kaldı

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2023, Salı - 19:42   Okunma Sayısı: 32039

İstanbul U18 Ligi 41. Grubun lideri olan Ümraniye temsilcisi  Yamanspor, Dudullu Stadında Kartal Elçispor ile karşılaştı. Maç, 55.Dakikada yaşanan olaylar nedeniyle hakem kararıyla tatil edildi.

Hafta içi düzenlenen (25.01.2023) maçı Agit Avinç yönetirken, Uğur Kam ve Muhammed Ali Zengin de  yardımcı hakem olarak görev yaptılar. Her iki takımın da üst düzey bir maç ortaya koyduğu müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2’lik skorla sonuçlandı. Maçın ikinci yarının ilk dakikalarında öne geçmek için gayret gösteren ev sahibi Yamanspor 53. Dakikada frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Yamansporlu Yusuf Kerem Kaya topu filelere yollayarak skoru 3-2’ye getirdi. Golün hemen akabinde Kartal Elçispor’un yöneticisi maçın orta hakeminin kararlarına itiraz ederek maçın 55. Dakikasında takımını sahadan çekti. Bunun üzerine maçın hakemi müsabakayı tatil etti. Bu olaylar sonucunda Kartal Elçispor’dan iki oyuncu daha kırmızı kart gördüler. Yarıda kalan olaylı maçla ilgili son kararı TFF verecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam