SON DAKİKA
reklam
reklam

İlhan Karakaya Valide Tayfunspor’un başına geçti

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2023, Salı - 19:40   Okunma Sayısı: 38784

Amatör liglerin tecrübeli ve başarılı çalıştırıcılarından İlhan Karakaya, İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grupta yer alan Valide Tayfunspor ile anlaştı. Valide Tayfunspor’un bir önceki teknik sorumlusu Çetin Savaş bu görevinden ayrılmıştı.

Disiplinli çalışmaları ile tanınan İlhan Karakaya Valide Tayfunspor’u çalıştıracak

Grupta oynadığı 16 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyetle topladığı 8 puanla 11.Sırada bulunan Valide Tayfunspor’da yeni teknik sorumlu ise son olarak Sancaktepespor’da oynayan ve  çalıştığı birçok takımla şampiyonluk yaşayan, görev yaptığı takımlarda başarılı bir grafik sergileyerek, disiplinli çalışmaları, oyunu iyi okuması ve göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınan 55 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı İlhan Karakaya oldu. Valide Tayfun kulüp tesislerinde Başkan Mustafa Gürlü ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu törenle imzayı atan Teknik Direktör İlhan Karakaya takımla birlikte çalışmalara başladı.Disiplinli çalışmaları ile tanınan Karakaya daha önce  de  Doğangüneşspor, Fikirtepespor, Dudulluspor, İMES, DMO, Yamanspor, Sancaktepespor, Yamanspor, Hasköyspor, Yamanspor ve Sancaktepespor takımlarında görev yapmıştı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam