SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Çekmeköy Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Eklenme Tarihi: 3 Şubat 2023, Cuma - 23:59   Okunma Sayısı: 171723

2023 Genel Seçimleri yaklaşırken secim heyecanı da gün gün artıyor. Seçimlere hazırlanan siyasi partiler yavaş yavaş sahada gözükmeye başladı. Bölgenin aktif ilçe teşkilatları arasında yer alan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Milletvekili aday adaylarını Çekmeköy ilçesi  Hamidiye Kültür Merkezi’nde tanıttı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kaya Hazine, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, İYİ Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve partililer programa katıldılar.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç “ Bu seçim Ankara’ya liyakatli ve donanımlı milletvekilleri göndermek istiyoruz. Partimizin her bir ferdi ve aday adaylarımızın tamamı ülkesini, milletini, bayrağını ve devletini seven liyakatli ve donanımlı arkadaşlarımızdan oluşmaktadır”

Tanıtım programında açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç şunları söyledi , “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de her defasında söylediği üzere mutlak iktidar ve birinci parti olacağımız inancıyla, şehrin en ücra kesimlerine varana kadar dört bir yanda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de ilçe teşkilatımızın üyesi aday adayı arkadaşlarımızı sizlerle bir araya getirmek için bu programı tertipledik. Bu seçim Ankara’ya liyakatli ve donanımlı milletvekilleri göndermek istiyoruz. Partimizin her bir ferdi ve aday adaylarımızın tamamı ülkesini, milletini, bayrağını ve devletini seven liyakatli ve donanımlı arkadaşlarımızdan oluşmaktadır.”

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç'un konuşmasının ardından Milletvekili Aday Adayları Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu’nun 20’şer dakikalık sunumları ve sonrasında soru-cevap bölümleri ile program devam etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam