SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Harb İş Spor ‘dan Başkanlara Vefa Programı

Eklenme Tarihi: 6 Şubat 2023, Pazartesi - 22:52   Okunma Sayısı: 73827
1993’te kurulan ve futbol dünyamıza aralarında Özgür Çek’in de olduğu çok sayıdaki ismi kazandıran İstanbul Harb-İş Spor Kulübü Kulüp Başkanı Hüseyin Kaplan ve yönetim kurulunca geçmişten bugüne kulüp başkanlığı yapan isimlere teşekkür plaketi takdim edildi. Kulüpte 1993 ila 2022 arasında başkanlık yapan Soycan Erdoğdu, Haluk Altınyayla, S.Sadık Hakimoğlu, Hikmet Örtel, Kenan Küç, Şükrü Acılar ve Osman Koç’a teşekkür plaketinin yanı sıra resimlerinin bulunduğu kupa ve İstanbul Harb-İş Spor Kulübü logolu madalya da takdim edildi. Vefa buluşmasına kulüp başkanlığı yapan isimlerin yanı sıra İstanbul Harb-İş Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

İstanbul Harb-İş Spor Kulübü Kulüp Başkanı Hüseyin Kaplan “İstanbul’da Harb-İş Spor Kulübü Yönetimi olarak bu sezon dört kategoride sporcularımız mücadele etmekteler. Yönetimdeki arkadaşlarım; Tuncay İnce, Osman Koç, Erdem Boz, İlyas Balta, Samet Kaya ve Ali Yıldız ile bu hedeflerin gerçekleşmesi için uğraşıyoruz. O yüzden tüm çalışan üyelerimizin desteğini bekliyoruz.”

İstanbul Harb-İş Spor Kulübü Kulüp Başkanı Hüseyin Kaplan yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye genelinde pek çok sayıda Harb-İş Spor Kulübü yer almaktadır. İstanbul Harb-İş Spor Kulübü  ise 1993’ten bu yana İstanbul’da faaliyet göstermektedir. Fakat pandemiden sonra imkânsızlıklarla uğraşmaktadır. 1993 ila 2022 arasında başkanlık yapan başkanlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde maalesef bu gidişatın zor bir gidişat olduğuna hep beraber hemfikir olduk. İstanbul Harb-İş şubesi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, tüzükte yer alan Sosyal Amaçlı Bireysel Ödemelerle ilgili  olarak 18.Maddede yer alan kesintilerin sportif faaliyetlere de aktarılması için görüş ve önerilerimizi ilettik. Çünkü Harb-İş Sporu temsil eden kulüplerin bu gelir kaynaklarına ihtiyacı var ve gelir kaynaklarını alamadığımız için mağdur durumdayız. Bu şekilde bir düzenleme yapılırsa tüm illerdeki Harb-İş Spor Kulüpleri rahat bir nefes alacaktır. Bunu tüm kulüplerimiz adına istemekteyiz. Bu konuda da  genel merkezden 18. Madde için bir söz alındı. Hatta daha bağlayıcı bir söz alındı. Tüm İstanbul genelindeki çalışan arkadaşlarımızın mükâfat nameleri konusunda iş yeri temsilcilikleri kanalı ile mükâfatname vermelerini bekliyoruz. Yoksa bu kulüplerin artık devamlığı maalesef çok zor. İstanbul’da Harb-İş Spor Kulübü Yönetimi olarak bu sezon dört kategoride sporcularımız mücadele etmekteler. U16 ve U17’de Murat Durmaz,U18’de Barış Öztürk, A Takımda da Armin Anafarta hocalarımızla çalışmakta olup, A Takımda şampiyonluk hedeflemekteyiz. Yönetim olarak çalışmalarımız bu doğrultudadır. Yönetimdeki arkadaşlarım; Tuncay İnce, Osman Koç, Erdem Boz, İlyas Balta, Samet Kaya ve Ali Yıldız ile bu hedeflerin gerçekleşmesi için uğraşıyoruz. O yüzden tüm çalışan üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Ayrıca tüm Türkiye genelindeki tüm Harb-İş spor kulüplerine başarı dileklerimizi gönderiyoruz. ”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam