SON DAKİKA
reklam
reklam

PENDEF KASTOB aylık olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı

Eklenme Tarihi: 9 Şubat 2023, Perşembe - 12:20   Okunma Sayısı: 44860
Bünyesinde barındırdığı 32 farklı il derneği ile “Yedi Bölge, Tek Gölge” mottosuyla çalışmalarını sürdüren Pendik’in etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Pendik Dernekler Federasyonu PENDEF, üyesi olduğu Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’nun (KASTOB) aylık olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.

PENDEF Genel Başkanı Ziya Öncan “ KASTOB yönetim kurulu üyelerini ve üye federasyon başkanlarını Pendik’te ağırlamaktan onur ve gurur duyuyorum.”

Genel başkanlığını Ziya Öncan’ın yürüttüğü ve bünyesinde bulunan 32 farklı ilin derneği ile Pendik ilçesinin etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan PENDEF, üyesi olduğu bir üst kuruluş olan KASTOB’un aylık olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.

PENDEF’in  ev sahipliğinde Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, KASTOB yönetim kurulu üyeleri, üye federasyonların başkanları ve yöneticileri, PENDEF Başkanı Ziya Öncan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, üye dernek başkanları yoğun bir katılım gösterdi.

Toplantıda ev sahibi sıfatıyla kısa bir selamlama konuşması yapan PENDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, kendisini ve genel başkanlığını yürüttüğü PENDEF’i tanıtarak başladığı konuşmasında, PENDEF ailesi olarak saygıdeğer KASTOB yönetim kurulu üyelerini ve üye federasyon başkanlarını Pendik’te ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını ifade ederek, toplantının ve alınan kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i temsilen belediye başkan yardımcısı Hakan Ögütçü’nün de katılım sağladığı toplantıda Ögütçü, bir selamlama konuşması yaptı.

Artvin, Amasya, Bartın, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Marmara, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon, Tokat Zonguldak ve Pendik dernekler federasyonlarının katıldığı toplantıda; Bayburt, Çorum ve Trakya dernekleri federasyonlarının KASTOB’a üyelikleri de kabul edildi.

Toplantının sonunda KASTOB adına teşekkürlerini ileten KASTOB Genel Başkan Vekili Mustafa Demir, PENDEF üyelerine de ayrıca teşekkür etti. Toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam