SON DAKİKA
reklam
reklam

Rıdvan Elmastaş Kartalspor Teknik Sorumluğundan Ayrıldı

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2023, Perşembe - 10:14   Okunma Sayısı: 78491

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kartalspor’da Teknik Sorumlu Rıdvan Elmastaş görevinden istifa etti. Kartalspor oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 28 puanla grubunda 5. Sırada yer almakta.

Rıdvan Elmastaş “Elimden geldiğince en iyiyi yapmaya çalıştım. Bu güne kadar benden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Bordo Beyazlıları İstanbul Süper Amatör Ligden BAL’a çıkaran 1962 doğumlu Elmastaş istifa açıklamasında şunları söyledi;

“Çalıştığım süre boyunca Kulüp Başkanımız Sayın Binali Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin desteği ile elimden geldiğince en iyiyi yapmaya çalıştım. Bu güne kadar benden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.“

Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu “Yaklaşık 3 senedir verdiği emek ve özveriyle kulübümüz için büyük hizmetlerde bulunan ve geçtiğimiz sezon lig yükselmemizde pay sahibi olan Kartal’lı Rıdvan Hocamıza bizlere yaşattığı başarılardan dolayı camiamız adına Teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında kendisine başarılar dileriz.”

Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“A Takım Teknik Direktörümüz Rıdvan Elmastaş ile kendi isteği üzerine karşılıklı olarak anlaşarak, yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Yaklaşık 3 senedir verdiği emek ve özveriyle kulübümüz için büyük hizmetlerde bulunan ve geçtiğimiz sezon lig yükselmemizde pay sahibi olan Kartal’lı Rıdvan Hocamıza bizlere yaşattığı başarılardan dolayı camiamız adına Teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında kendisine başarılar dileriz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam