SON DAKİKA
reklam
reklam

Murat Açık AK Parti’den aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2023, Cumartesi - 22:01   Okunma Sayısı: 65752
28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmak için başvurusunu yapan Pendik ilçesinin sevilen isimlerinden Murat Açık, Pendik Belediye Meclis Üyeliği görevinden de istifa etti. İstanbul 1. bölgeden başvuru yapan Açık, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin’i ziyaret etti.

“Türkiye Yüzyılı için İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarıma başladım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053 ve 2071 vizyonunu bir sonraki neslimize en iyi şekilde taşıyabilmeyi rabbim bizlere hayırlısı ile nasip etsin.”

Bu gelişmeyi sosyal medya hesaplarından duyuran Murat Açık şu ifadelere yer verdi; “#TürkiyeYüzyılı için İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarıma başladım.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053 ve 2071 vizyonunu bir sonraki neslimize en iyi şekilde taşıyabilmeyi rabbim bizlere hayırlısı ile nasip etsin.” Murat Açık Hakkında

*1984 yılında Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde doğdu.

*2007 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu.

*2008 yılına kadar çeşitli firmalarda görev aldıktan sonra, aynı yıl kurduğu yapı denetim firması ile inşaat sektöründe hizmet vermeye başladı.

*Mesleki olarak İnşaat Mühendisleri Odası ve Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İstanbul Şubesi üyelikleri bulunmaktadır.

*Pendikspor’da Genel Sekreterlik, Genç MÜSİAD’ta İnşaat Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığı, İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şubesi Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Genç PESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

*Halen Pendik Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Üyeliği ve PESİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevleri devam etmektedir. *AK Parti’de 2012-2016 yılları arasında Pendik Yeni Mahalle’de “Mahalle Başkanlığı” görevinde bulundu.

*2018-2019 yılları arasında “İlçe Yönetim Kurulu Üyesi” olarak görev yaptı. *2019-2023 yılları arasında Pendik Belediyesinde “Meclis Üyesi” olarak görev yaptı. *Şu anda AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı olarak çalış- malarına devam etmektedir

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam