SON DAKİKA
reklam
reklam

İlhan Bayram’dan 2.Tur Mesajı “İnanın başaracağız.”

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe - 23:52   Okunma Sayısı: 33496
14 Mayıs seçimlerinin ardından bir açıklama yaparak 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçimlerine yönelik çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram, “İnanın başaracağız, yeter ki sandığa gidelim ve gitmeyenleri götürelim” dedi.

“Unutmayalım ki 2. tur seçimlerinde her iki tarafta eşittir. İlk turu geride tamamlayıp ikinci turu çok farklı kazanan adaylar dünya ülkelerinde ve özellikle Avrupa’da olmuştur. Umutsuzluğa asla düşmeden; gayretle, samimiyetle, azim, inanç ve kararlılıkla seçime katılım oranlarını yükseltmeliyiz. Bizlere düşen görev; çevremizde oy kullanmayan veya bize oy vermeye yakın en az iki kişiyi sandığa taşımak olmalıdır.”

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çekmeköy Koordinatörü İlhan Bayram, 14 Mayıs’ın ardından ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine önemli açıklamalarda bulundu. 28 Mayıs’ta sandığa gitmenin ve geçen seçim gitmeyenleri götürmenin başarıya giden tüm yolları açacağını kaydeden Bayram şunları söyledi;

“14 Mayıs seçimleri bizler için bir kayıp değil, kazanımdır. Türkiye konjektöründe ‘kazanamaz’ denilen adayımızın kazanmaya ne yakın olduğu ilk seçimde ortaya çıkmıştır. Şimdi bizlere düşen görev; çevremizde oy kullanmayan veya bize oy vermeye yakın en az iki kişiyi sandığa taşımak olmalıdır. Unutmayalım ki 2. tur seçimlerinde her iki tarafta eşittir. İlk turu geride tamamlayıp ikinci turu çok farklı kazanan adaylar dünya ülkelerinde ve özellikle Avrupa’da olmuştur. Umutsuzluğa asla düşmeden; gayretle, samimiyetle, azim, inanç ve kararlılıkla seçime katılım oranlarını yükseltmeliyiz. Memleketlerimiz Anadolu’da il, ilçe ve özellikle de köylerimizin analizini hemen yapmayı ve oy kullanmaya gitmemiş tek bir kişi bile bırakmamalıyız.”

“Memleketim Tokat’ın tüm ilçelerini, özellikle de köylerini analiz ettim. Gördüğüm manzara hem üzüntü hem de umut verici. Üzüntü verici yanı her sandıkta oy kullanmaya gitmemiş yüzde 10-15 civarında onlarca seçmenimiz var, umut verici yanı ise 28 Mayıs’ta bu seçmeni sandık başına taşıyabiliriz.”

Kendi memleketi Tokat’ta özellikle köylerde sandığa gitmeyen çok sayıda seçmen tespit ettiğini de kaydeden İlhan Bayram; “Ben kendi memleketim Tokat’ın tüm ilçelerini, özellikle de köylerini analiz ettim. Gördüğüm manzara hem üzüntü hem de umut verici. Üzüntü verici yanı her sandıkta oy kullanmaya gitmemiş yüzde 10-15 civarında onlarca seçmenimiz var, umut verici yanı ise 28 Mayıs’ta bu seçmeni sandık başına taşıyabiliriz. Bunun için maddi manevi ne gerekiyorsa; biz gönüllüler, partililer, STK’lar ve geleceğimizin teminatı vatanseverler üzerine düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazırdır. Her bir hemşerimiz, köyündeki, kasabasındaki, ilçesindeki eş, dost ve akrabalarını arayarak sandıklarında oy kullanmaya gitmemiş seçmen varsa birlikte ikna edip oy kullanmaya mutlaka mutlaka ikna edecek” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam