SON DAKİKA
reklam
reklam

Murat Kurum “Pendik’ten Cumhurbaşkanımıza en az %60 oy çıkacağına inanıyorum.”

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe - 23:13   Okunma Sayısı: 50614
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Pendik’ten güçlü bir destek beklediğini belirti ve “Pendik’ten Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en az %60 oy çıkacağına inanıyorum.” Dedi.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin “ Bu iki devreli bir maç gibi. Rakibimizden açık ara önde olmamız, 28 Mayıs seçimlerinde bize bir şey kazandırmayacak. Bu nedenle rehavete kapılmadan gayretli ve özverili çalışmalarımıza üzerine bir şeyler daha ekleyerek devam etmeliyiz. Gayretimizi ve motivasyonumuzu sürdürmemiz gerekiyor.”

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’nın 19 Mayıs Cuma günü, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ve yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, bazı milletvekili adayları, mahalle teşkilatları yönetimleri ve partili vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin yapmış olduğu konuşmada seçimleri  ve seçim sonuçlarını şu sözlerle değerlendirdi ;

“İlk turda çok çalıştık, çok gayret ettik ama bu gayretimiz liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı yapmaya yetmedi ama her şey de bitmedi. Gayretimizi ve motivasyonumuzu asla bozmamamız gerekiyor. Bizim Cumhurbaşkanımızdan helallik istememiz lazım. Aslında 1. turda bütün Türkiye’de teşkilat olarak bu işi bitirmeliydik. Bu iki devreli bir maç gibi. Rakibimizden açık ara önde olmamız, 28 Mayıs seçimlerinde bize bir şey kazandırmayacak. Bu nedenle rehavete kapılmadan gayretli ve özverili çalışmalarımıza üzerine bir şeyler daha ekleyerek devam etmeliyiz. Asla rehavete kapılmayacağız. Gayretimizi ve motivasyonumuzu sürdürmemiz gerekiyor. 14 Mayıs seçimleri öncesinde söylediğimiz gibi en az yüzde 60 hedefine ulaşacağız.”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “Öncelikle sandıkta görev alan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 1. Maç bitti. Maçın devre arası değil. 2. Maça çıkıyoruz. Sanki ilk maç oynanmamış gibi yeniden galip gelmemiz lazım. Pendik teşkilatı bunu başaracaktır, ben inanıyorum.”

Daha sonra söz alarak kısa bir selamlama konuşması yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de “Öncelikle sandıkta görev alan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 1. Maç bitti. Maçın devre arası değil. 2. Maça çıkıyoruz. Sanki ilk maç oynanmamış gibi yeniden galip gelmemiz lazım. Pendik teşkilatı bunu başaracaktır, ben inanıyorum. Belki hedef olarak koyduğumuz oranı yakalayamamış olabiliriz, ama şimdi önümüzde bir fırsat var bu fırsatı hep beraber değerlendireceğiz. Rehaveti unutup, tempoyu arttırmamız lazım.Gece gündüz çalışıp bu hedefi yalayacağız inşallah. Allah yardımcımız olsun.” Şeklinde konuştu.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum “Ülke olarak 85 milyon vatandaşla birlikte önemli bir seçimi gerçekleştirdik. 14 Mayıs seçimlerini demokratik bir olgunluk ve büyük bir katılımla, milletin büyük bir teveccühüyle tamamladık. 14 Mayıs gecesi hep birlikte büyük bir başarı elde ettik. Pendikli kardeşlerimiz 14 Mayıs’ta da yüzde 53 oy oranıyla yine bize destek verdi. 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanı’mıza Pendik’ten yüzde 60 oy oranıyla destek vereceğiz. Ardından da Fatih’in torunları olarak fethin 570. yıl dönümünü hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı başlatarak kutlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde kutlayacağız”

Programın konuşmacı konuğu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da 14 Mayıs seçimlerinin büyük bir olgunlukla gerçekleştiğinin altını çizdi. Bakan Kurum hedeflerinin  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda daha yüksek bir oy oranıyla kazanması olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ülke olarak 85 milyon vatandaşla birlikte önemli bir seçimi gerçekleştirdik. 14 Mayıs seçimlerini demokratik bir olgunluk ve büyük bir katılımla, milletin büyük bir teveccühüyle tamamladık. Bu seçimin ülkemiz, milletimiz, beldemiz, İstanbul’umuz için hayırlı olmasını diliyorum. Her bir dava ve yol arkadaşım son ana kadar büyük bir titizlikle çalıştı. Sizler teşkilat mensubu kardeşlerimiz, 40 gün boyunca sokak sokak, mahalle mahalle çalıştınız ve büyük bir mücadele verdiniz. 14 Mayıs gecesi hep birlikte büyük bir başarı elde ettik. Bugün milletin tercihiyle alay edenler, milletin gönlünde mahkûm olmuştur. Biz depremzede kardeşlerimizi hiçbir zaman bu zihniyetin insafına terk etmedik. Bundan sonra da terk etmeyeceğiz. Milletimiz 14 Mayıs seçiminde de yine istikrarın ve güvenin yanında olmuştur. AK Parti’mizin, Cumhur İttifakı’mızın, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmuştur. Milletimizin gönlünde yatan aslan her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız olmuştur. Çünkü bu millet Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Sayın Cumhurbaşkanımız da bu millete sevdalıdır.” dedi.

Kurum’dan Pendik’e müjdeler

Pendik’te ne sorun varsa, o sorunu çözmek için gereken her türlü iradeyi hep birlikte ortaya koyduklarını söyleyerek konuşmasına devam eden Bakan Kurum konuşmasına söyle sürdürdü;

 “Pendik’te Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz. Yayalar, Gelinpınarı Tepesi’ni de Ertuğrulgazi Mahallemizin dönüşümü için rezerv alan olarak kullanacağız. Özellikle Ertuğrulgazi, Velibaba, Çınardere, Çamçeşme ve Fevzi Çakmak mahalleleri olmak üzere, Pendik’in tamamında evlerinin kentsel dönüşüme girmesini talep eden her bir kardeşimize destek vereceğiz. Yeşil Pendik için ilçemizde iki millet bahçesi daha yapıyoruz. Güzelyalı sahilinde bir millet bahçesi yapıyoruz. Şahintepe’de 400 bin metrekare alanda tapu problemlerinin çözülmesine yönelik çalışmalarımızı başlattık. Tabii bu noktada İstanbul’umuzu, Pendik’i depreme hazırlamak için de gece gündüz çalışıyoruz. Pendikli kardeşlerimiz 14 Mayıs’ta da yüzde 53 oy oranıyla yine bize destek verdi. 28 Mayıs önemli bir tarih. Biliyorsunuz bir gün öncesi 27 Mayıs darbesinin 63. yıl dönümü. Bir gün sonrası da fethin 570. yıl dönümü. 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanı’mıza Pendik’ten yüzde 60 oy oranıyla destek vereceğiz. Ardından da Fatih’in torunları olarak fethin 570. yıl dönümünü hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı başlatarak kutlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde kutlayacağız.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam