SON DAKİKA
reklam
reklam

Ortaçeşmespor kalan iki maç için hazır

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2023, Pazar - 23:00   Okunma Sayısı: 34494
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda yer alan, ancak BAL’e çıkma şansı tamamen kaybolan Ortaçeşmespor, gruptaki kalan iki maçını iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Ortaçeşmespor’un Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ,Gazeteci Talip Ercan’a (ER-HA) yapmış olduğu açıklamada kalan iki maçtan güzel bir netice ile dönme niyetinde olduklarını söyledi.

“Grup maçlarında çok güzel futbol sergileyip Klasman Grubu için oldukça umutlanmıştık. Ancak bu kadar da sıkıntılı maçlar oynayacağımızı maalesef tahmin edemezdik. Camiamıza teşekkür ediyorum. Umudumuzu gelecek sezonlara bıraktık, bu sezon nasip değilmiş ”

Bu sezon oluşturdukları güçlü kadro ile hedeflerini TFF Bölgesel Amatör Lig olarak koyduklarını belirten Başkan Çoktin  kısa mülakatta sözlerine söyle devam etti;

” Gönül isterdi ki bunu başarabilelim, ancak kısmet değilmiş. Oysa Grup maçlarında çok güzel futbol sergileyip Klasman Grubu için oldukça umutlanmıştık. Klasman Grubu maçlarının çok farklı olduğunu hep işitirdik ancak bu kadar da sıkıntılı maçlar oynayacağımızı maalesef tahmin edemezdik. Dediğim gibi grup maçlarında sahaya pozitif yönde çok güzel görüntüler bırakmıştık. Deprem arası, bay geçtiğimiz hafta, yok rakibimiz çekildiği için oynamadan geçilen hafta derken müthiş bir konsantre kaybı yaşadığımız gerçeği ile yüzleştik. Oynadığımız her maçımıza gelen tribünlerden destek veren taraftarlarımıza, başarımız için yüksek beklentilerine cevap veremediğimiz camiamıza teşekkür ediyorum. Umudumuzu gelecek sezonlara bıraktık, bu sezon nasip değilmiş ”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam