SON DAKİKA
reklam
reklam

Hacı Dursun Yaşaroğlu adaylığını açıkladı

Eklenme Tarihi: 1 Eylül 2023, Cuma - 06:57   Okunma Sayısı: 452313
Maltepeli iş ve siyaset insanı Hacı Dursun Yaşaroğlu, Maltepe Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Maltepeli iş ve siyaset insanı Hacı Dursun Yaşaroğlu, 30 Ağustos zaferinin yıl dönümünde  CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylığını  açıkladı.Yaşaroğlu’nun aday adaylığını açıklaması ve böyle bir göreve hazırlanması Maltepe'de iş ve siyaset dünyasında ses getireceğe benziyor.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın ardından adaylığını açıklayan ikinci isim olan Hacı Dursun Yaşaroğlu, Ali Kılıç’a başarılar dilerken, “Maltepe’yi Maltepeliler yönetecek sloganının altını çizmek istiyorum” dedi.

Yaşaroğlu şunları söyledi, “Maltepe’yi deprem yıkmadan yıkıp yeniden inşa etmek bizlerin görevidir. Artık zamanımız kalmadığını biliyoruz. Siyaset ve iş dünyası olarak bunu elbirliğiyle gerçekleştirmek zorundayız. Partiler hizmet etme aracıdır. Şahsi olarak zenginleşme aracı haline getirilemez. Maltepelinin ödediği vergiler son kuruşuna kadar hizmete dönüştürülmek zorundadır.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam