SON DAKİKA
reklam
reklam

Zeki Ersoy Hendekspor’u çalıştıracak

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2023, Pazar - 22:21   Okunma Sayısı: 27841

Bölgesel Amatör Lig(BAL) ekiplerinden Hendekspor,  daha önce bu görevi yapan Mehmet Şansal ile yollarının ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevi için Zeki Ersoy ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonlarda Halide Edip Adıvarspor ile 3. Ligde çalışan Zeki Ersoy, Yeşilköyspor’u BAL’a ve Alibeyköyspor’u da  3. Lige çıkarmıştı. Deneyimli çalışrırcı Atlas Maden Çengelköyspor 3. Lige çıkma sevinci yaşarken, Bayburt 1918 takımı ile grup şampiyonu olmuştu.

Zeki Ersoy Hakkında

Çalıştığı takımlarla başarılı işlere imza atan Ersoy daha önce Hasköyspor, Çıksalınspor, İstanbul Altınorduspor, Kartal Çavuşoğluspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Adalar, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Alibeyköyspor, Yeşilköyspor, Belediye Kütahyaspor, Çengelköyspor, Uzunköprüspor, Bayburt 1918 FK. ve Büyükçekmece Mimarobaspor takımlarında çalıştı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam