SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP’de ilçe kongreleri maratonu Şile ile sona erdi

Eklenme Tarihi: 18 Eylül 2023, Pazartesi - 23:18   Okunma Sayısı: 44216
CHP Şile İlçe Örgütü, tarihî bir ana şahitlik etmek üzere 12 Eylül Salı gerçekleştirilen olağan kongresinde büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu.

Şile kongresi aynı zamanda CHP’nin İstanbul’daki  39 ilçesindeki kongre maratonunun son halkasıydı. Divan Başkanlığını CHP Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün yaptığı kongreyi aynı zamanda geçmiş dönemde de CHP Şile İlçe Başkanlığı görevini üslenen Aras Aslan kazandı. Oylamada Aras Arslan 111 Mehmet Bilgen 32 oy aldılar

Şile kongresiyle Aras Aslan geri döndü

Siyasette oldukça deneyimli olan Arslan, genç ve yetenekli bir iş insanı olarak biliniyor ve aynı zamanda CHP’den milletvekili aday adayı olarak da önemli bir çıkış yapmıştı. Kongre, Aras Aslan’ın liderliğini ilçenin CHP örgütüne geri getirerek büyük bir dönüş yapmasına tanıklık etti. Kongre salonunda partilileri etkileyen ve motive eden bir konuşma yapan Aras Aslan, CHP Şile İlçe Örgütüne moral aşıladı. Azimli ve kararlı duruşuyla bilinen Arslan, yine  bu özelliklerini kullanarak  partililere cesaret verdi. “Gülmeyi Bilen Çocuklar Geliyor” sloganıyla yola çıkan Aras Arslan ve ekibi bu sonuçla CHP Şile’yi yönetecek.

Aras Aslan’dan mesajlar

Kongre sırasında yaptığı konuşmada Aras Arslan, “İktidara yürüyoruz! 6 ay sonra Türkiye’de belediyeleri alacağız ve 2028 yılında ise iktidar olacağız!” sözleriyle hedeflerini net bir şekilde ifade etti. Bu sözler, CHP Şile İlçe Örgütü’nün geleceğe dair büyük umutlar taşıdığını gösteriyor.

Oylama öncesi konuşan Aras Arslan yaptığı konuşmada önemli mesajlar vererek şunları söyledi;

“CHP Şile İlçe örgütü her zaman birlik ve beraberlik içinde olarak önümüzdeki yerel seçim çalışmalarında partimizi iktidara taşımak olacaktır. Ayrıca bu kongrede diğer adayımız abimiz Mehmet Bilgen bizim abimizdir ve gerçek partilidir.Sandıktan hangimiz çıkarsa çıksın kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.Bizler yola çıkarken “Gülmeyi Bilen Çocuklar Geliyor sloganıyla hep birlikte yola çıktık ve bu oluşumda Özgür Kabadayı kardeşim en çok baskıyı alan kişidir. Ama o dik durdu bizim yanımızda oldu. Kendisine dik duruşundan dolayı teşekkür ediyorum.”  

Aras Aslan’ın liderliğindeki örgüt, ilçede gerçekleşen bu kongre sonucunda büyük bir ivme kazanmış gibi görünüyor. CHP Şile İlçe Örgütü, ilerleyen dönemlerde hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla çalışmaya devam edecek. Bu tarihi kongre, ilçenin siyasi sahnesini şekillendirmeye aday olduğunu gösterdi ve Aras Arslan liderliğindeki CHP örgütünün geleceği parlak görünüyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam