SON DAKİKA
reklam
reklam

PEKSAD Korosu Müzikseverlerle Cumhuriyet Coşkusunu Yaşattı

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2024, Çarşamba - 23:47   Okunma Sayısı: 25807
Genel Başkanlığını Yasin Gördeli’nin yürüttüğü Pendik Kültür ve Sanat Derneği (PEKSAD), geçtiğimiz Çarşamba akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ‘Yürekli Ezgiler 6 ve Cumhuriyet’ başlıklı bir konser gerçekleştirdi.Programın sunumunu radyo programcısı, usta sanatçı ve sunucu Adavapuru Şakir (Şakir Bozan) yaptı. Şef Nurettin Karakuş yönetimindeki PEKSAD Korosu, Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini özgün yorumlarıyla icra ederek salonu dolduran sanatseverlere keyifli saatler yaşattı.

Sanatseverler Cumhuriyetimizin 100.Yılını PEKSAD Korosunun verdiği konserle kutladı

Şef Nurettin Karakuş yönetimindeki PEKSAD Korosu, Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini özgün yorumlarıyla icra ederek salonu dolduran sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Programın sunumunu radyo programcısı usta sanatçı Adavapuru Şakir (Şakir Bozan) yaptı. Hocalığını Rıdvan Aykaç’ın yaptığı PEKSAD Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisi ve Şehrin Şairleri Grubu Üyesi de olan Deniz Sevim Savur’un okuduğu Çanakkale temalı şiir de programa renk katan unsurlar arasında yer aldı.

Konsere ilgi yoğundu

Yoğun ilgi gören programın protokolünde; Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri, Batı Mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopçu, Pendik Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Binali Koç, Pendik Musiki Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, PEKSEM Başkanı Erdinç Yenigül, Pendik Rumeli ve Yanyalılar Kültür Derneği Semra Şenkal, İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı, Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce yer aldılar.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam