SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaykayseverler için özel sergi

Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2024, Pazar - 23:20   Okunma Sayısı: 24661
Ünlü fotoğrafçı Nuri Yılmazer’in kaykay eserleri ünlü bir markanın İstiklal mağazasında sergilenecek. 12 Şubat’ta kapılarını açan sergi bir ay boyunca açık olacak.

11 kaykaycının özel fotoğraflarının sergileneceği sergi herkese açık

Sokak kültürünü ileri bir seviyeye taşıyan  ve Türkiye’nin en kapsamlı kaykay deneyim alanını House İstanbul’da açan House of Superstep, kaykayı bir tutku haline getirmiş, kaykay sporuyla ilgilenen her seviyeden bireyi, aynı zamanda Türkiye'nin tek kapalı kaykay alanında birleştiriyor. Marka, kaykay tutkusunu fotoğraf sanatı ile birleştiren Nuri Yılmazer’in birbirinden özel eserlerini, alanda sergileyecek. 11 kaykaycının özel fotoğraflarının sergileneceği alan bir ay boyunca herkese açık olacak. Farklı baskı teknikleri ve edisyonların satışının da gerçekleşeceği sergi alanında aynı zamanda kaykayseverler, finger skate alanı ile "pool" ve "street" parkurlarının bulunduğu deneyim alanında keyifli vakit geçirecekler. Herkesin kendi tarzına uygun bir kaykay deneyimi yaşayacağı alanda, kaykay eğitimi, deneyim alanının kullanılması, uzman eğitmenler eşliğinde en uygun kaykay modelinin belirlenmesi gibi hizmetler de veriliyor. 

İrem Balkan "Nuri Yılmazer’in kaykay tutkusunu fotoğraf sanatı ile birleştirdiği özel kareleri kaykaycılarla buluşturacağız. Böylece kaykayseverler alanda hem kaykay deneyimini yaşayacak hem sergiyi gezebilecekler."

Markanın Pazarlama Grup Yöneticisi İrem Balkan 12 Şubat'ta başlayan ve bir ay boyunca devam edecek olan  sergi ile ilgili şunları söyledi: 

‘’Türkiye’nin tek kapsamlı kaykay alanında ünlü fotoğrafçı Nuri Yılmazer’in eserlerini sergiliyor olacağız. Nuri Yılmazer’in kaykay tutkusunu fotoğraf sanatı ile birleştirdiği özel kareleri kaykaycılarla buluşturacağız. Böylece kaykayseverler alanda hem kaykay deneyimini yaşayacak hem sergiyi gezebilecekler. Böyle bir alanı, Türkiye'de hizmete açan ilk markayız. Kısacası, kendi sınırlarını aşmayı, yeni beceriler kazanmayı ve her sıçramada özgürlüğün tadını çıkarmayı isteyen herkesi İstiklal mağazamızın -2. katında yer alan deneyim alanına bekliyoruz. ‘’

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam