SON DAKİKA
reklam
reklam

Selahattin Şimşek oğlunu evlendirdi

Eklenme Tarihi: 26 Şubat 2024, Pazartesi - 09:37   Okunma Sayısı: 36106
Maltepe'nin tanınan isimlerinden İstanbul SonHavadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Şimşek'in oğlu Orhan Gökay Şimşek, Fatma Nur Korkmaz ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Grand Salon Vizyon'da düzenlenen bu özel günde, çiftin mutluluğuna şahitlik eden seçkin davetliler bir araya geldi.

 

Maltepe’nin tanınmış simalarından İstanbul Son Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Şimşek’in oğlu Gökay Şimşek, hayatını Fatma Nur Korkmaz ile birleştirdi. Muhteşem bir törenle gerçekleşen düğün, Grand Salon Vizyon’da yapıldı ve şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi.

 Düğüne, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe Amatör Spor Kulübü (MASK) Başkanı Behram Kaçar, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Ak Parti Maltepe meclis üyeleri Kamil Karabak ve Nevzat Eren, Zümrütevlerspor Başkanı Zafer Yıldırım, Zümrütevler muhtarı Serkan Aslan, Anadolu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necmi Sezen, Yeni Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hülya Özdemir, Prestij Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Barış, iş insanları, siyasi ve sosyal hayatın önde gelen isimleri katıldı.

 Nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini üstlenen ve nikah cüzdanını geline takdim eden Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Törene katılamayan ancak çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Esin Köymen, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, İYİ Parti Genel Kurul Üyesi Dursun Çolak, CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, iş insanı Ufuk Özdemir  ve Maltepe’nin değerli isimlerinden Arif Tevetoğlu gibi isimler ise çelenk göndererek iyi dileklerini iletti.

 

Editör: Uğur Faruk Yıldız - İsmet Akkoç

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam