SON DAKİKA
reklam
reklam

Taçspor U15 rekorlarla şampiyon

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2024, Pazartesi - 09:15   Okunma Sayısı: 13007
İstanbul U15/B Ligi 30. Grubun yenilgisiz lideri Taçspor, sezonun son maçında deplasmanda takipçisi Beykoz 1908 takımı ile karşılaştı. Beykoz 1908 taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada rakibini deplasmanda 4-1 mağlup eden Taçspor, namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Taçspor dört golle galibiyete uzandı

Beykoz Stadında oynanan mücadeleyi Sinan Demir yönetirken, Kamil Osman Alev de  Saha Komiseri olarak görev yaptı. Taçspor’u şampiyonluğuna taşıyan golleri Erdem Emre Öner, Burak Atay, Berken Çetin ve Muhammet Ekin atarken, ev sahibi Beykoz 1908 takımının tek sayısı Abdurrahim Erdoğan’ın ayağından geldi.

U15 Ligindeki şampiyonluk rekorlarla geldi

U18 Liginden sonra U15 Liginde de şampiyonluğa namağlup ulaşan Sarı Kırmızılılar, bu sezon ikinci kupasını alırken altyapıda doğru işler yapıldığını gösterdi. Sezona Teknik Sorumluları Ersin Atasoy ve Ender Sevindik yönetiminde şampiyonluk parolası ile başlayan Taçspor, oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlikle yenilgi yüzü görmeden topladığı 26 puanla en yakın rakibine 5 puan fark atarak grubun şampiyonu oldu.

Yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılar, oynadığı 10 maç sonunda rakip fileleri 45 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 8 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

Grubun gol kralları Taçspor’dan çıktı

Taçspor’un yetenekli oyuncularından ve gol yollarının etkili ismi Berken Çetin  de attığı 12 golle grubun gol kralı oldu. Takımın bir diğer golcüsü Serdar Yıldırım attığı 9 golle takımın gol yükünü çeken isim oldu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam