SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendikli Polislerden Örnek Davranış

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2024, Perşembe - 23:31   Okunma Sayısı: 19213
Pendik Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’cu yıl dönümü nedeniyle Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

“Bu ülke için can da veririz kan da veririz”

Pendik Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179’cu yıl dönümü nedeniyle Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kampanya kapsamında Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever kan bağışladı. Türk Kızılay yetkilileri tarafından Milletsever’ e yapmış olduğu kan bağışlarından dolayı ekibine  teşekkür ettiler.

Türk Kızılay’ın çağrısı sonrası “Bu ülke için can da veririz kan da veririz” sloganıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş 179’cu yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında kan bağışında bulunarak örnek bir davranışa imza attı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever de kan bağışladı

Türk Kızılay’ı Pendik merkezdeki bulunan kan alma yerinde emniyette bulunan polislerin akılına uğradı. Oldukça yoğun katılımın olduğu kan alma ünitesinin önüne gelen başta Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever, şube müdürleri, amirler ilçede çok sayıda polisler kan bağışında bulundular. İlk olarak form doldurup kayıt yaptırdı, akabinde sağlık kontrolünden geçirildi. Uygun koşulları sağlayan tüm emniyet mensupları sırayla kan bağışında bulundu. Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever, farkındalık yaratmak ve Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla kan bağışında bulunduklarını kaydetti.

“Kan kaynağı insan olan, insan tarafından üretilemeyen tek ilaç. Özellikle ihtiyaç olduğunda bulunamaması durumunda çok önemli neticeler doğuran bir durum. Biz Polis Teşkilatı olarak yıllardır bunu geleneksel hale getirdik.”

Kanın insan tarafından üretilemeyen tek ilaç olduğunu anlatan Aksoy,  “Kan kaynağı insan olan, insan tarafından üretilemeyen tek ilaç. Özellikle ihtiyaç olduğunda bulunamaması durumunda çok önemli neticeler doğuran bir durum. Biz Polis Teşkilatı olarak yıllardır bunu geleneksel hale getirdik. Her 10 Nisan haftasında kan veriyoruz,10 Nisan dışında da gerek hastalara, gerek Kızılay’a kan bağışında bulunuyoruz.” dedi.

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever “Kızılay’ın kan stoklarının dolu olması hepimiz için çok önem arz ediyor. Kızılay kurumsal olarak güvenimizi yitirmememiz gerek bir kuruluş. Çünkü ihtiyaç duyduğumuzda ihtiyaç duyduğumuz yegâne yer.”

Milletsever,  Türk polisinin şimdiye kadar canıyla olduğu gibi kanıyla da vatandaşın hizmetinde olduğunu belirterek şunları söyledi;

Yarın ne yaşayacağımız belli değil. Daha önceden yaşanan depremler ve sel felaketleri kan ihtiyacını doğurdu. Kızılay’ın kan stoklarının dolu olması hepimiz için çok önem arz ediyor. Kızılay kurumsal olarak güvenimizi yitirmememiz gerek bir kuruluş. Çünkü ihtiyaç duyduğumuzda ihtiyaç duyduğumuz yegâne yer. O yüzden bizde personelimizle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş 179’cu yıl dönümünü kutladığımız bu haftada personelimizin de yoğun ilgisiyle kan bağışında bulunmaya karar verdik. Kızılay’ımızda geldi emniyet müdürlüğümüzde gerekli ortamı hazırladı. Biz de Türk Polisi olarak yeri geldiğinde canımız verdiğimiz gibi kanımızı da vererek memleketimize insanlarımıza hizmet etmeyi bir borç biliyoruz.”

Pendik Kızılay Başkanı Cihat Aslanoğlu’ndan Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür

Bağış sonrasında Emniyet Müdürlüğü personeline ikramlarda bulundu. Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli,  kan bağışında bulunarak Kızılay’ın kan stoklarına destek vermenin yanı sıra, tam bir toplumsal dayanışma örneği sergilediler.

Pendik Kızılay Başkanı Cihat Aslanoğlu yaptığı açıklamada ilk önce polis teşkilatının 179 yıl dönümünü kutlayarak Pendik emniyet müdürü Murat Milletsever nezaretinde Pendik’te Kızılay’a kan bağışlayan tüm emniyet teşkilatına ve sivil toplum kuruluşlarına halkımıza duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam