SON DAKİKA
reklam
reklam

Yüksel Evsen ÇEKMÜDER Başkanlığına Aday

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2024, Cuma - 17:25   Okunma Sayısı: 24498
İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde faaliyet gösteren Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği (ÇEKMÜDER) kongre sürecine girdi. Önceki başkan Yücel Evsen’in Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı adayı olması nedeniyle koltuğunu devretmesi, kongreye gitme sürecini de hızlandırdı. İlçenin tanınmış iş insanı Yüksel Evsen de adaylığını açıkladı. Evsen, Çekmeköy Doğa Severler Derneği’nde verdiği yemekle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Derneğin kurucularından ve adaylığını açıklayan Yüksel Evsen “ÇEKMÜDER’i elbirliği ile çok daha iyi seviyelere taşıyacağım”

Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER’de kongre heyecanı başladı. Derneğin kurucularından Yüksel Evsen, “ÇEKMÜDER’i elbirliği ile çok daha iyi seviyelere taşıyacağım” diyerek adaylığını açıkladı. Adaylığını açıklayan iş insanı Yüksel Evsen, Çekmeköy Doğa Severler Derneği’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığını duyurdu.

Toplantıda derneğin kuruluşundan günümüze geçen sürecini değerlendiren Evsen, “Kurucularından biri olduğum derneğimizde emeklerim olduğu inancıyla yeni dönemde daha güzel bir yapılanma için elimi taşın altına koyup görev ve sorumluluk almaya hazırım. ÇEKMÜDER adına taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha güçlü bir ÇEKMÜDER’i hep birlikte oluşturmak için başkanlığa adayım” dedi.

Toplantıda ÇEKMÜDER kurucuları da söz aldılar

Programa katılan derneğin kurucu üyeleri Mehmet Muaz Uzun, Hasan Keleş ve Fahrettin Kacemer gibi isimler de emeklerinden dolayı Evsen’e teşekkür ederek, adaylığının hayırlı olmasını dilediler ve desteklerini açıkladı. ÇEKMÜDER kurucuları kongreye tek liste halinde, birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesinin doğru olacağını ifade ettiler.

ÇEKMÜDER’in yeni başkanını belirleyecek olan kongre süreci, ilçenin geleceği açısından önem taşıyor. Adaylar arasındaki rekabetin ve destekçilerin görüşlerinin nasıl bir sonuç doğuracağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam