SON DAKİKA
reklam
reklam

“Zamansız” ile ilginç bir dünya turu!

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2024, Salı - 07:11   Okunma Sayısı: 26082
Mediha Engizer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Tekstil Teknolojisi öğrencilerinin çeşitli ülkelerin etnik kıyafetlerinden esinlenerek hazırladığı sergi büyük ilgi gördü

 

Maltepe Başıbüyük’te bulunan Mediha Engizer Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Tekstil Teknolojisi Alanı Yıl öğrencilerinin hazırladığı ‘’ ZAMANSIZ ‘’ isimli yıl sonu sergisi  Hilltown Alışveriş Merkezi’nde beğenilere sunuldu.

Misafirlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışa,  Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Altınöz, Okul Hamisi Ahmet  Feridun  Altınöz, Marmara Üniversitesi Tekstil  Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, İstanbul Ticaret Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri, okul müdürleri ve öğrenci velilerin katıldı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinin etnik kıyafetlerinin günümüze modernize edilerek yorumlanması ile hazırlanan sergi misafirlerin beğenisini kazandı.

Görevli öğrenciler ilgi çeken tasarımlarını misafirlere tanıttı. Öğrencilerin Tekstil Teknolojisi atölyelerinde kumaşlarını, üretip tasarımlarını yaptığı modellere gösterilen ilgi bölüm öğretmenleri ve öğrencilerini gururlandırdı.

Okul Müdürü Ali İhsan Kılıç, “Öğrencilerimiz eğitim – öğretim yılı boyunca birbirinden kıymetli çalışmaları imza atıyor. Bu sergi de öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sonucunda hazırlandı. Emeği geçen tüm bölüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: Sinan ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam